-
1دورية أكاديمية
Alternate Title: STUDY OF THE FERMENTATION PROCESS OF MANGABA (Hancornia speciosa Gomes) ALCOHOLIC BEVERAGES. (English)
المؤلفون: ALMEIDA, F. L. C., OLIVEIRA, E. N. A., ALMEIDA, E. C., SILVA, M. O., ARAUJO, L. F. S., SILVA, L. N., DANTAS, R. V. C., POLARI, I. L. B.
المصدر: HOLOS; 2020, Vol. 3, p1-17, 17p
مصطلحات موضوعية: PATENT applications, FERMENTATION, YEAST, SACCHAROMYCES cerevisiae, SOLIDS, FERMENTED beverages, ALCOHOLIC beverages
-
2
المصدر: Research, Society and Development; Vol. 9 No. 8; e485985738
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e485985738
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e485985738
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEIمصطلحات موضوعية: Análise físico-química, Fermentación, Fermentation, Bebida alcoólica, Physical-chemical analysis, Fermentação, Alcoholic beverages, Análisis fisico químico, Allium sativum, Bebidas alcohólicas
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6c77b3407c759ded631fba44eec42c67
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5738 -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.