-
1
المؤلفون: Vilanculos, Serafina, 1961, Svanberg, Ulf, 1945, Andlid, Thomas, 1963
المصدر: African Journal of Food Science. 16(12):310-318
مصطلحات موضوعية: wheat flour, cassava flour, phytase, bread making., sorghum flour, Phytate, Pichia kudriavzevii TY13, yeast extract
وصف الملف: electronic
URL الوصول: https://research.chalmers.se/publication/533726
https://research.chalmers.se/publication/533726/file/533726_Fulltext.pdf -
2
المؤلفون: Vilanculos, Serafina, 1961, Svanberg, Ulf, 1945
المصدر: African Journal of Food Science. 15(1):1-9
مصطلحات موضوعية: Phytic acid, sorghum flour, wheat flour, soaking, bread making, pH., cassava flour
وصف الملف: electronic
URL الوصول: https://research.chalmers.se/publication/533725
https://research.chalmers.se/publication/533725/file/533725_Fulltext.pdf -
3
المؤلفون: Eduardo, Maria, Svanberg, Ulf, Ahrné, Lilia
المصدر: Food Science & Nutrition. 4(4):636-644
مصطلحات موضوعية: Baking improvers, bread quality, Cassava flour, starch retrogradation, storage
وصف الملف: electronic
-
4
المؤلفون: Eduardo, Maria, 1965, Svanberg, Ulf, 1945, Ahrné, Lilia, 1966
المصدر: Food Science and Nutrition. 4(4):636-644
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, Baking improvers, starch retrogradation, bread quality, storage
وصف الملف: electronic
-
5
المؤلفون: Eduardo, Maria, 1965
مصطلحات موضوعية: baking improvers, bread quality, cassava flour, pre-treatment, composite bread, sensory evaluation
وصف الملف: electronic
URL الوصول: https://research.chalmers.se/publication/213197
http://publications.lib.chalmers.se/records/fulltext/213197/213197.pdf -
6
المصدر: Interciencia. 32(9):615-619
مصطلحات موضوعية: properties, rheological, functional properties, cassava flour, cassava root, Teknik, Annan teknik, Livsmedelsteknik, Engineering and Technology, Other Engineering and Technologies, Food Engineering