-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Leticia Celine Gabrielle, Trisnawati Chatarina Yayuk, Widyastuti Theresia Endang Widoeri, Srianta Ignatius, Tewfik Ihab
المصدر: E3S Web of Conferences, Vol 344, p 04003 (2022)
مصطلحات موضوعية: cookies, modified cassava flour, mung bean flour, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yus Witdarko, Yosehi Mekiuw, Ni Luh Sri Suryaningsih, Wahida
المصدر: E3S Web of Conferences, Vol 73, p 05015 (2018)
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, Pneumatic drying, Fineness Modulus, Moisture Content, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2267-1242
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yus Witdarko, Philipus Betaubun, Jayadi
المصدر: E3S Web of Conferences, Vol 73, p 05014 (2018)
مصطلحات موضوعية: cassava flour, pneumatic drying, dimensional analysis, moisture content, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2267-1242
-
4
المؤلفون: Mekiuw Yosehi, Wahida, Witdarko Yus, Sri Suryaningsih Ni Luh
المصدر: E3S Web of Conferences, Vol 73, p 05015 (2018)
مصطلحات موضوعية: lcsh:GE1-350, Coefficient of determination, Materials science, Fineness modulus, Scientific method, Air temperature, Cassava flour, Moisture Content, Fineness Modulus, Pulp and paper industry, Water content, Pneumatic drying, lcsh:Environmental sciences
-
5
المؤلفون: Jayadi, Witdarko Yus, Betaubun Philipus
المصدر: E3S Web of Conferences, Vol 73, p 05014 (2018)
مصطلحات موضوعية: pneumatic drying, lcsh:GE1-350, Air velocity, Physics, Air temperature, dimensional analysis, Analytical chemistry, lcsh:Environmental sciences, cassava flour, moisture content