-
1
المؤلفون: Liu Ningjing, Kasper Hettinga, Alex Koot, Saskia M. van Ruth, Jacob de Jong
المصدر: Food Chemistry, 239, 201-207
Food Chemistry 239 (2018)مصطلحات موضوعية: BU Contaminanten & Toxines, Analytical chemistry, Mass spectrometry, 01 natural sciences, Mass Spectrometry, Analytical Chemistry, BU Contaminants & Toxins, BU Authenticity & Bioassays, Proton transport, Organic milk, Animals, Volatile organic compound, Chemical composition, VLAG, chemistry.chemical_classification, Volatile Organic Compounds, Chromatography, Chemistry, Spectrum Analysis, VOC, 010401 analytical chemistry, 0402 animal and dairy science, food and beverages, 04 agricultural and veterinary sciences, General Medicine, PTR-(Quad)MS, 040201 dairy & animal science, 0104 chemical sciences, PTR-(ToF)MS, Milk, Food Quality and Design, BU Authenticiteit & Bioassays, Principal component analysis, Composition (visual arts), Time-of-flight mass spectrometry, Protons, Food Science
وصف الملف: application/octet-stream; application/pdf
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10
المؤلفون: Catherine Béal, Maricê Nogueira de Oliveira, Cristina Stewart Bittencourt Bogsan, Ana Lucia Orlandini Souza Pilleggi, Ana Carolina Rodrigues Florence, Roberta Claro da Silva, Luiz Antonio Gioielli
المساهمون: Génie et Microbiologie des Procédés Alimentaires (GMPA), AgroParisTech-Institut National de la Recherche Agronomique (INRA), Dept Biochem & Pharmaceut Technol, Universidade de São Paulo (USP), Fundacao de Amparo a Pesquisa (FAPESP), CAPES (Coordenacao de Aperfeicoamento de Pessoal de Nivel Superior) Brazil, Conselho Nacional de Pesquisa (CNPq), Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)-AgroParisTech
المصدر: Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2012, 135 (4), pp.2207-2214. ⟨10.1016/j.foodchem.2012.07.026⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2012, 135, pp.2207-2214. ⟨10.1016/j.foodchem.2012.07.026⟩
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USPمصطلحات موضوعية: [SDV.BIO]Life Sciences [q-bio]/Biotechnology, Cultured Milk Products, Conjugated linoleic acid, Analytical Chemistry, law.invention, chemistry.chemical_compound, Probiotic, fluids and secretions, law, Organic milk, [SDV.IDA]Life Sciences [q-bio]/Food engineering, Streptococcus thermophilus, Linoleic Acids, Conjugated, Food science, 2. Zero hunger, chemistry.chemical_classification, biology, Chemistry, Trans-octadecenoic acid, Fatty Acids, food and beverages, 04 agricultural and veterinary sciences, General Medicine, Fermented milk, α-Linolenic acid, 040401 food science, Bifidobacterium animalis, Food, Organic, Stearic Acids, Polyunsaturated fatty acid, Linoleic acid, ÁCIDO LINOLEICO, Linoleic Acid, 0404 agricultural biotechnology, Animals, alpha-Linolenic acid, Probiotics, 0402 animal and dairy science, Fatty acid, biology.organism_classification, 040201 dairy & animal science, a-Linolenic acid, Lactobacillus, Food Storage, Fermentation, Cattle, Bifidobacterium, [CHIM.OTHE]Chemical Sciences/Other, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::090bc84bdff688c9c3c32176c188e2d6