-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ajomiwe, Nneka, Boland, Mike, Phongthai, Suphat, Bagiyal, Manisha, Singh, Jaspreet, Kaur, Lovedeep
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1771, 15p
مصطلحات موضوعية: PLANT proteins, BIOAVAILABILITY, NUTRITIONAL value, PROTEINS, NUTRITION, AMINO acids, PROTEIN structure
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Maganinho, Marta, Almeida, Carla, Padrão, Patrícia
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1752, 21p
مصطلحات موضوعية: NUTRITIONAL value, READY meals, DAIRY products, PACKAGED foods, NUTRITIONAL requirements, MEAT alternatives, FOOD quality
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Jin, Lv, Jinling, Zhuang, Guodong, Zhang, Junjia, Hu, Feng, Chen, Yongsheng
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1705, 20p
مصطلحات موضوعية: HERBAL teas, ETHANOL, NUTRITIONAL value, COLORIMETRIC analysis, COMPARATIVE studies, BLOOD sugar
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ghendov-Mosanu, Aliona, Popa, Nicolae, Paiu, Sergiu, Boestean, Olga, Bulgaru, Viorica, Leatamborg, Svetlana, Lupascu, Galina, Codină, Georgiana Gabriela
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1671, 16p
مصطلحات موضوعية: TRITICALE, BREAD, CULTIVARS, NUTRITIONAL value, BREAD quality, PRINCIPAL components analysis, INDUSTRIAL capacity
مصطلحات جغرافية: MOLDOVA
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Dai, Lei, Yang, Lin, Wang, Yiwu, Li, Yan, Zhao, Jianing, Pan, Shuxiang, Li, Yaxuan, Yang, Dan, He, Dan
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1645, 16p
مصطلحات موضوعية: AMINO acids, DIGESTION, AMINO acid analysis, RESPONSE surfaces (Statistics), NUTRITIONAL value, NATURAL products
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Uivarasan, Alexandra Maria, Mihaly Cozmuta, Leonard, Lukinac, Jasmina, Jukić, Marko, Šelo, Gordana, Peter, Anca, Nicula, Camelia, Mihaly Cozmuta, Anca
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1503, 20p
مصطلحات موضوعية: RICE flour, CRACKERS, FLOUR, BLOOD sugar, BROWN rice, BUCKWHEAT, SNACK foods, NUTRITIONAL value
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Piravi-Vanak, Zahra, Dadazadeh, Abdolah, Azadmard-Damirchi, Sodeif, Torbati, Mohammadali, Martinez, Fleming
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1472, 10p
مصطلحات موضوعية: SESAME oil, BIOACTIVE compounds, NUTRITIONAL value, TEMPERATURE, FATTY acids
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jankauskienė, Agnė, Kiseliovienė, Sandra, Aleknavičius, Dominykas, Miliūnaitė, Ieva, Kerzienė, Sigita, Gaižauskaitė, Žydrūnė, Juknienė, Ignė, Zaviztanavičiūtė, Paulina, Kabašinskienė, Aistė
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1451, 24p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, TENEBRIO molitor, SUSTAINABILITY, MEAT quality, UNSATURATED fatty acids, NUTRITIONAL value
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Czech, Anna, Domaradzki, Piotr, Niedzielak, Mateusz, Stadnik, Joanna
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 9, p1369, 13p
مصطلحات موضوعية: BREAST, ERECTOR spinae muscles, NUTRITIONAL value, UNSATURATED fatty acids, ESSENTIAL amino acids, BRONZE, TURKEYS, POULTRY breeding
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 9, p1312, 15p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, RICE flour, CARROTS, BAKED products, MUFFINS, FUNCTIONAL foods, MAILLARD reaction, NUTRITIONAL value