-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Chia‐Yu, Tsai, Guo‐Jane, Pan, Chorng‐Liang, Shang, Kuo‐Chung, Tseng, Hsiang‐Jung, Chai, Huey‐Jine, Hsiao, Hsin‐I
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Aug2022, Vol. 87 Issue 8, p3562-3572, 11p
مصطلحات موضوعية: FISH as food, FISH fillets, FISH food, FISH spoilage, VIBRIO parahaemolyticus, NUCLEOTIDE sequencing
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Nov2017, Vol. 82 Issue 11, p2690-2699, 10p
مصطلحات موضوعية: FISH spoilage, PERISHABLE goods, FISHES, FISH fillets, POLLOCK
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: TSIRONI, THEOFANIA N., TAOUKIS, PETROS S.
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); May2010, Vol. 75 Issue 4, pM243-M251, 9p, 3 Charts, 5 Graphs
مصطلحات موضوعية: FISH fillets, SPARUS aurata, FISH spoilage, FISH quality, FISH microbiology, NISIN, SHELF-life dating of food