-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Parr, Hebe, Sutherland, Rachel, Fisk, Ian
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2024, Vol. 130 Issue 2, p93-111, 19p
مصطلحات موضوعية: VOLATILE organic compounds, GAS chromatography/Mass spectrometry (GC-MS), FOOD aroma, DISTILLATION, GIN, CURRICULUM, FLAVOR
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2023, Vol. 129 Issue 3, p192-208, 17p
مصطلحات موضوعية: DISTILLATION, WHISKEY, FOOD aroma, SOFTWARE development tools, HAND washing
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2022, Vol. 128 Issue 4, p171-187, 17p
مصطلحات موضوعية: DISTILLATION, WHISKEY, ENGINEERING laboratories, ALCOHOL drinking, ODORS, TERPENES
الشركة/الكيان: JOHN Wiley & Sons Inc.
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hodel, Jan, Burke, Michael, Hill, Annie E.
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2020, Vol. 126 Issue 2, p184-193, 10p
مصطلحات موضوعية: FOOD aroma, DISTILLATION, JUNIPERS, STRUCTURE-activity relationships, GIN, VAPORS
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Horácio, Priscila S., Veiga, Bruno A., Luz, Luiz F., Levek, Caio A., Souza, Ariádine R., Scheer, Agnes P.
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2020, Vol. 126 Issue 1, p77-82, 6p
مصطلحات موضوعية: NON-alcoholic beer, DISTILLATION, VACUUM, ETHYL acetate, ISOBUTANOL
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Cai, Xuemei, Shen, Yi, Chen, Mengyuan, Zhong, Mingye, Zhou, Yulin, Luo, Aimin
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2019, Vol. 125 Issue 4, p453-463, 11p
مصطلحات موضوعية: LIQUORS, FERMENTATION, DISTILLATION, GAS chromatography, PHENYLPROPIONATES
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Spaho, Nermina, Đukic‐Ratković, Davorka, Nikićević, Ninoslav, Blesić, Milenko, Tešević, Vele, Mijatović, Branko, Smajić Murtić, Mirela
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2019, Vol. 125 Issue 3, p389-397, 9p
مصطلحات موضوعية: DISTILLATION, APPLES -- Flavor & odor, FERMENTATION, EXTRACTION (Chemistry), SOLUTION (Chemistry)
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; 2019, Vol. 125 Issue 2, p268-283, 16p
مصطلحات موضوعية: DISTILLATION, CARBOXYLIC acids, ALDEHYDES, TASTE testing of food, ACETALDEHYDE
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ding, Xiaofei, Huang, Jun, Wu, Chongde, Zhou, Rongqing
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; Jul2017, Vol. 123 Issue 3, p442-451, 10p
مصطلحات موضوعية: DISTILLATION, FERMENTATION, BEER brewing, WINES, ALCOHOLIC beverage manufacturing
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Balcerek, Maria, Pielech‐Przybylska, Katarzyna, Patelski, Piotr, Dziekońska‐Kubczak, Urszula, Strąk, Ewelina
المصدر: Journal of the Institute of Brewing; Jul2017, Vol. 123 Issue 3, p452-463, 12p
مصطلحات موضوعية: DISTILLATION, LAGER brewing, WINES, FERMENTATION, ALCOHOLIC beverage manufacturing