-
1
المؤلفون: Arnata, I Wayan, Setyaningsih, Dwi, Richana, Nur
المصدر: Agritech; Vol 35, No 4 (2015); 396-405
مصطلحات موضوعية: Bioethanol, cassava flour, acid hidrolysate, Trichoderma viride, Saccharomyces cerevisiae
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jurnalonline::a929d0aceb740361545b19c3f2fc4de4
https://journal.ugm.ac.id/agritech/article/view/9323 -
2
المؤلفون: Nursigit Bintoro, Bandul Suratmo, Budi Rahardjo, Yus Witdarko
المصدر: Agritech; Vol 36, No 1 (2016); 111-116
Agritech, Vol 36, Iss 01, Pp 111-116 (2016)مصطلحات موضوعية: Cassava flour, pneumatic drying, dimensional analysis, moisture content, lcsh:Technology (General), lcsh:T1-995, Food science, lcsh:Agriculture (General), lcsh:S1-972, Mathematics
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c4dcb8d3cc310fd0c86ca1979dd2104d
https://journal.ugm.ac.id/agritech/article/view/10691 -
3
المؤلفون: Witdarko, Yus, Bintoro, Nursigit, Suratmo, Bandul, Rahardjo, Budi
المصدر: Agritech; Vol 36, No 3 (2016); 362-368
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, dimensional analysis, heat transfer coefficient, pneumatic drying
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jurnalonline::e974d025929cd1fd8723db1b9efb1886
https://journal.ugm.ac.id/agritech/article/view/16609 -
4
المؤلفون: Azhariati, Ruslina, Anggrahini, Sri, Noor, Zuheid
المصدر: Agritech; Vol 22, No 4 (2002); 153-157
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, pumpkin flour, β-carotene, drying
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jurnalonline::3fd10754fb4a8f75b545d0c032fdfa95
https://journal.ugm.ac.id/agritech/article/view/13533 -
5
المصدر: Agritech; Vol 33, No 4 (2013); 391-398
مصطلحات موضوعية: Corn noodles, canna strach, tapioca, modified cassava flour, physical properties
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jurnalonline::bf1e9a4c4bd05e42b0a7d91b28103cfb
https://journal.ugm.ac.id/agritech/article/view/9534 -
6
المؤلفون: Haryadi, Haryadi
المصدر: Agritech; Vol 31, No 2 (2011)
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, modification, physical, biological, chemical
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jurnalonline::57c4d24782c21912ddc52cd31d947a3c
https://journal.ugm.ac.id/agritech/article/view/9730