-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rivas, Gabriel Alejandro, Francioni, Julián, Sánchez, Mariana, Valdés La Hens, Danay, Semorile, Liliana Carmen, Delfederico, Lucrecia
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Jan2024, Vol. 18 Issue 1, p516-528, 13p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, LACTIC acid bacteria, FERMENTATION, RAPD technique, MEAT
مصطلحات جغرافية: CORDOBA (Argentina)
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bertuci, Marcello Lima, Alves Junior, Carlos Alberto, Souza, Camila Vespúcio Bis, Penna, Ana Lúcia Barretto, da Silva Barretto, Andrea Carla
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Dec2023, Vol. 58 Issue 12, p6253-6262, 10p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, PROBIOTICS, MEAT, SODIUM nitrites, LACTIC acid bacteria, SALT
-
3دورية أكاديمية
Alternate Title: Застосування продуктів бджільництва у технології сирокопчених ковбас. (Ukrainian)
المؤلفون: Shtonda, Oksana, Kulyk, Viktoriia, Semeniuk, Kateryna
المصدر: Scientific Journal 'Animal Science & Food Technologies'; 2023, Vol. 14 Issue 3, p86-98, 13p
مصطلحات موضوعية: BEEKEEPING, SAUSAGES, FERMENTED foods, BACTERIAL starter cultures, TASTE testing of food
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Leroy, Frédéric, Charmpi, Christina, De Vuyst, Luc
المصدر: FEMS Microbiology Reviews; Mar2023, Vol. 47 Issue 2, p1-21, 21p
مصطلحات موضوعية: MICROBIAL diversity, SAUSAGES, TECHNOLOGICAL innovations, FERMENTATION, MEAT, FOOD safety
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Dias, Igor, Laranjo, Marta, Potes, Maria Eduarda, Agulheiro-Santos, Ana Cristina, Ricardo-Rodrigues, Sara, Fraqueza, Maria João, Oliveira, Margarida, Elias, Miguel
المصدر: Fermentation (Basel); Feb2022, Vol. 8 Issue 2, p49, 14p
مصطلحات موضوعية: STAPHYLOCOCCUS, LACTOBACILLUS, SAUSAGES, BIOGENIC amines, FERMENTATION, LACTIC acid bacteria
مصطلحات جغرافية: PORTUGAL
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongthong, Nuttawadee, Chumngoen, Wanwisa, Fa-Jui Tan
المصدر: Animal Science Journal; Jan-Dec2020, Vol. 91 Issue 1, p1-8, 8p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, SUCROSE, LACTIC acid bacteria, LACTOBACILLUS plantarum, PORK
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: MERISTICA, Glusi Ladyani, GUMILAR, Jajang, SURADI, Kusmajadi
المصدر: Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture & Rural Development; 2019, Vol. 19 Issue 4, p191-194, 4p
مصطلحات موضوعية: LACTOBACILLUS plantarum, FUNCTIONAL foods, LACTIC acid bacteria, SAUSAGES, MEAT, FERMENTATION
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Janßen, D., Ehrmann, M.A., Vogel, R.F.
المصدر: Journal of Applied Microbiology; Feb2019, Vol. 126 Issue 2, p545-554, 10p, 4 Charts, 8 Graphs
مصطلحات موضوعية: LACTOBACILLUS, SALAMI, LACTOBACILLACEAE, SAUSAGES, FERMENTATION
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Yulong, Hu, Ping, Lou, Lijiao, Zhan, Jianlong, Fan, Min, Li, Dan, Liao, Qianwei
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Dec2017, Vol. 82 Issue 12, p2960-2967, 8p, 1 Diagram, 6 Charts, 3 Graphs
مصطلحات موضوعية: LACTIC acid bacteria, ANTIOXIDANTS, SAUSAGES, FOOD quality, FERMENTATION
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Nov2016, Vol. 81 Issue 11, pM2761-M2769, 9p, 4 Charts
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, FATTY acids, FERMENTATION, PROBIOTICS, FUNCTIONAL foods