-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ding, Jie, Wang, Ming, Wu, Jiao, Li, Qiuying, Zhao, Yingying, Li, Jianrong, Sun, Tong
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Apr2023, Vol. 17 Issue 2, p1264-1278, 15p
مصطلحات موضوعية: GIANT perch, FISH fillets, EUGENOL, FISH spoilage, MICROBIAL lipids, FLAVOR
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Khezerlou, Arezou, Alizadeh Sani, Mahmood, Tavassoli, Milad, Abedi-Firoozjah, Reza, Ehsani, Ali, McClements, David Julian
المصدر: Journal of Composites Science; Apr2023, Vol. 7 Issue 4, p143, 13p
مصطلحات موضوعية: FISH spoilage, ARTIFICIAL intelligence, ANTHOCYANINS, FISH fillets, FOOD poisoning, FOOD waste, PIGMENTS
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition; Jan2023, Vol. 11 Issue 1, p379-389, 11p
مصطلحات موضوعية: FISH fillets, TROUT fishing, RAINBOW trout, FISH spoilage, GELATIN
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Chuesiang, Piyanan, Ryu, Victor, Siripatrawan, Ubonrat
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 58 Issue 1, p126-134, 9p
مصطلحات موضوعية: FISH fillets, FISH spoilage, CINNAMON, EMULSIONS, COLOR of meat
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ekrami, Mohammad, Roshani-Dehlaghi, Negar, Ekrami, Ali, Shakouri, Marzieh, Emam-Djomeh, Zahra
المصدر: Chemistry (2624-8549); Dec2022, Vol. 4 Issue 4, p1360-1381, 22p
مصطلحات موضوعية: EDIBLE coatings, FISH fillets, MUCILAGE, FISH spoilage, SAFFRON crocus
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zam, Mindu, Niyumsut, Itthi, Osako, Kazufumi, Rawdkuen, Saroat
المصدر: Polymers (20734360); Nov2022, Vol. 14 Issue 22, p4914, 16p
مصطلحات موضوعية: FISH spoilage, CABBAGE, CARBOXYMETHYLCELLULOSE, AMMONIA gas, FISH fillets, BIOPOLYMERS, ETHANOL, GELATIN, CHITOSAN
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Chia‐Yu, Tsai, Guo‐Jane, Pan, Chorng‐Liang, Shang, Kuo‐Chung, Tseng, Hsiang‐Jung, Chai, Huey‐Jine, Hsiao, Hsin‐I
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Aug2022, Vol. 87 Issue 8, p3562-3572, 11p
مصطلحات موضوعية: FISH as food, FISH fillets, FISH food, FISH spoilage, VIBRIO parahaemolyticus, NUCLEOTIDE sequencing
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zambotti, Giulia, Capuano, Rosamaria, Pasqualetti, Valentina, Soprani, Matteo, Gobbi, Emanuela, Di Natale, Corrado, Ponzoni, Andrea
المصدر: Sensors (14248220); Aug2022, Vol. 22 Issue 15, p5888-N.PAG, 15p
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Wen, Yu, Ying, He, Huihui, Lv, Xucong, Liu, Zhibin, Ni, Li
المصدر: Foods; Jul2022, Vol. 11 Issue 13, p1913-N.PAG, 16p
مصطلحات موضوعية: SHEWANELLA putrefaciens, FISH spoilage, TILAPIA, FATTY acid oxidation, FISH fillets
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Salehi, Ali, Khaniki, Gholamreza Jahed, Shariatifar, Nabi, Sadighara, Parisa, Alimohammadi, Mahmood, Akbarzadeh, Arash
المصدر: Carpathian Journal of Food Science & Technology; 2022, Vol. 14 Issue 2, p48-63, 16p
مصطلحات موضوعية: FRUIT skins, RAINBOW trout, FRUIT extracts, POMEGRANATE, FISH fillets, FISH spoilage, ANALYSIS of colors