-
1
المؤلفون: Yahya Tulek, Engin Demiray
المصدر: Heat and Mass Transfer. 48:841-847
مصطلحات موضوعية: Fluid Flow and Transfer Processes, Convection, Drying temperature, Drying kinetic, Materials science, Moisture, Page models, Thin layer, Kinetics, Activation energy, Atmospheric temperature range, Lycopersicum esculentum, Condensed Matter Physics, Tomato slices, Fruits, Hot-air dryers, Temperature range, Effective moisture diffusivity, Rio Grande, Chemical engineering, Theoretical models, Air dryer, Thin layer drying, Drying
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::37358b4182f465edf449257ae65db2d0
https://doi.org/10.1007/s00231-011-0942-1 -
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3
المؤلفون: Gökçen Yildiz, Halil Ünal, Nazmi Izli, Vildan Uylaşer, Esref Isik
المساهمون: Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Biyosistem Mühendisliği Bölümü., Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü., İzli, Nazmi, Yıldız, Gökçen, Ünal, Halil, Işık, Eşref, Uylaşer, Vildan, R-7996-2016, AAH-4410-2021, AAG-8410-2021
مصطلحات موضوعية: Leaves, Goldenberry, Drying kinetic, Physalis, Color, Food science & technology, Thin-layer drying models, Industrial and Manufacturing Engineering, Food technology, Plants (botany), Drying behaviours, Colour, Fruits, Goldenberry fruit, Microwave-convective drying, Microwave-vacuum, Food science, Total phenolic content, Drying, Chromatography, biology, Dehydration, Chemistry, Nutritional properties, Temperature, Thin-Layer Drying, Solar Dryers, Rehydration, Physalis peruviana, biology.organism_classification, Antioxidant capacity, Drying characteristics, Kinetics, Microwave heating, Gold, Food Science, Model
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2103e03586e4ca4d79c5fc353b364818
http://hdl.handle.net/11452/28569 -
4
المؤلفون: Karina Di Scala, Antonio Vega-Gálvez, Kong Ah-Hen, Roberto Lemus-Mondaca, Purificación García-Segovia, Marcelo Chacana, Judith Vergara, Javier Martínez-Monzó
المصدر: RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instnameمصطلحات موضوعية: Drying kinetic, Total phenolics, Rehydration ratio, Food texture, Food Handling, Velocity, Fruit morphology, Value engineering, Plants (botany), Antioxidants, Analytical Chemistry, Colour differences, Effect of temperature, Scavenging activities, Browning, Organic chemistry, Food science, Texture (crystalline), Microstructure, Total phenolic content, Fruit drying, Moisture, Chemistry, Maximum temperature, Air, Tissue damage, Temperature, General Medicine, Rehydration, Antioxidant capacity, Effective moisture diffusivity, Malus, Drying kinetics, Biodegradation, Antioxidant activities, Glass transition, Microstructure analysis, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, Airflow, Kinetics, Color, Thermal diffusivity, Article, Fruits, Fruit firmness, Antioxidant activity, Phenols, Air velocities, Plant parameters, Food color, Scavenging, Malus x domestica, Drying, Tissue, Phenol, Apple, Agents, Quality attributes, 1,1 diphenyl 2 picrylhydrazyl, Food Additives, Controlled study, Food Science
وصف الملف: application/pdf
-
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.