-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sugavanam, Thavapriya, Crocker, Helen, Violato, Mara, Peters, Michele
المصدر: BMC Health Services Research; 1/30/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-12, 12p
مصطلحات موضوعية: CELIAC disease, GLUTEN-free foods, MEDICAL prescriptions, GLUTEN-free diet, FOOD substitutes
مصطلحات جغرافية: ENGLAND
-
2دورية
المؤلفون: Renwick, Alan, Radics, Robert, Botero, Julio
المصدر: Journal (New Zealand Institute of Primary Industry Management), Mar 2023; v.27 n.1:p.29-33
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Zhiyong, Deng, Yiting, Zhang, Wei, Wu, Yongrui, Messing, Joachim
المصدر: Plant Biotechnology Journal; Apr2020, Vol. 18 Issue 4, p1056-1065, 10p
مصطلحات موضوعية: WHEAT, WHEAT products, TEFF, IMMUNOGOLD labeling, FOOD substitutes, SEED proteins, GLUTEN-free foods
مصطلحات جغرافية: ETHIOPIA
-
4دورية
المصدر: Food Weekly News; 11/30/2023, p190-190, 1p
مصطلحات موضوعية: GLUTEN-free foods, RURAL development, RESEARCH personnel, FOOD research, FOOD science, FOOD substitutes
مصطلحات جغرافية: SOUTH Korea
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Culinary Science & Technology; 2019, Vol. 17 Issue 1, p1-8, 8p, 3 Charts
مصطلحات موضوعية: GLUTEN-free foods, PASTA, CHICKPEA, FOOD substitutes, WHEAT
-
6دورية
المصدر: Gluten Free & More (2379-9323); Jun/Jul2017, Vol. 20 Issue 4, p76-78, 3p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, GLUTEN-free foods, GLUTEN-free cooking, BAKING, FOOD substitutes
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Carcea, Marina
المصدر: Foods; Apr2020, Vol. 9 Issue 4, p504, 1p
مصطلحات موضوعية: NUTRITIONAL value, FOOD substitutes, BAKED products, GLUTEN-free foods, ALTERNATIVE grains, FOOD industry, GRAIN
-
8دورية
المصدر: Gluten Free & More (2379-9323); Feb/Mar2018, Vol. 21 Issue 2, p79-80, 2p
مصطلحات موضوعية: GLUTEN-free foods, GLUTEN-free cooking, FLOUR, FOOD substitutes, GLUTEN-free diet
-
9دورية
المصدر: Gluten Free & More (2379-9323); Jun/Jul2018, Vol. 21 Issue 4, p76-76, 1/2p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, GLUTEN-free foods, FOOD substitutes