-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Jiawang, Lu, Jiasheng, Zhang, Xin, Kong, Baohua, Li, Yongjie, Chen, Qian, Wen, Rongxin
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1747, 16p
مصطلحات موضوعية: LACTIC acid bacteria, SAUSAGES, SALT, FLAVOR, VACCINATION
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Okoń, Anna, Zielińska, Dorota, Szymański, Piotr, Łepecka, Anna, Siekierko, Urszula, Neffe-Skocińska, Katarzyna, Trząskowska, Monika, Kajak-Siemaszko, Katarzyna, Sionek, Barbara, Karbowiak, Marcelina, Kołożyn-Krajewska, Danuta, Dolatowski, Zbigniew J.
المصدر: Applied Sciences (2076-3417); May2024, Vol. 14 Issue 10, p4027, 15p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, VINEGAR, ACETOBACTER, MEAT flavor & odor, LACTIC acid bacteria, ORCHARDS, OXIDATION-reduction potential
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wójciak, Karolina, Materska, Małgorzata, Pełka, Arkadiusz, Michalska, Agata, Małecka-Massalska, Teresa, Kačániová, Miroslava, Čmiková, Natália, Słowiński, Mirosław
المصدر: Molecules; May2024, Vol. 29 Issue 10, p2249, 25p
مصطلحات موضوعية: COMMON dandelion, PORK, SAUSAGES, LACTIC acid bacteria, OXIDATION-reduction potential
-
4كتاب إلكتروني
المؤلفون: Hierro, EvaAff4, Hospital, Xavier F.Aff4, Mano, Sergio B.Aff5, Fernández, ManuelaAff4
المساهمون: Sant'Ana, Anderson S., Series EditorAff1, Verruck, Silvani, editorAff2, Teixeira Marsico, Eliane, editorAff3
المصدر: Functional Meat Products. :125-136
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tathode, Madhura S., Bonomo, Maria Grazia, Zappavigna, Silvia, Mirela Mang, Stefania, Bocchetti, Marco, Camele, Ippolito, Caraglia, Michele, Salzano, Giovanni
المصدر: Frontiers in Microbiology; 2024, p01-15, 15p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, PROBIOTICS, PEDIOCOCCUS, LACTIC acid bacteria, COENZYME A, WATER-soluble vitamins, GLYCOSIDASES
مصطلحات جغرافية: BASILICATA (Italy), ITALY
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Fayoum Journal of Agricultural Research & Development / Maǧallaẗ Al-Fayūm lil Buḥūṯ wa Al-Tanmiyyaẗ Al-Zirāʿiyyaẗ; Apr2024, Vol. 38 Issue 2, p191-202, 12p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, JERUSALEM artichoke, DRIED milk, SENSORY evaluation, LACTIC acid bacteria, LACTOSE
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Fernandes, Nathália, Faria, Ana Sofia, Carvalho, Laís, Choupina, Altino, Rodrigues, Carina, Gonzales-Barron, Ursula, Cadavez, Vasco
المصدر: Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 4, p598, 17p
مصطلحات موضوعية: LACTIC acid bacteria, LISTERIA monocytogenes, SAUSAGES, FOOD pathogens, PRODUCT safety, LISTERIA
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Gonzales-Barron, Ursula, Cadavez, Vasco, De Oliveira Mota, Juliana, Guillier, Laurent, Sanaa, Moez
المصدر: Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 3, p359, 21p
مصطلحات موضوعية: MEAT, SAUSAGES, LISTERIA monocytogenes, LACTIC acid bacteria, RISK assessment, STORAGE in the home, COLD (Temperature)
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Giannina Brugnini, Jesica Rodríguez, Soledad Rodríguez, Inés Martínez, Ronny Pelaggio, Caterina Rufo
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 6, Pp 100286- (2024)
مصطلحات موضوعية: Dry fermented sausages, Lactic acid bacteria, Listeria monocytogenes, Response Surface Methodology, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sui, Yumeng, Li, Xiangao, Gao, Yuan, Kong, Baohua, Jiang, Yitong, Chen, Qian
المصدر: Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p307, 13p
مصطلحات موضوعية: EFFECT of salt on plants, BACTERIAL communities, YEAST, SAUSAGES, FERMENTED foods, LACTIC acid bacteria, VACCINATION
مصطلحات جغرافية: HARBIN (China)