-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Khetra, Yogesh, Chavhan, Ganesh, Kanawjia, S., Puri, Ritika
المصدر: Dairy Science & Technology (Springer Science & Business Media B.V.); Sep2015, Vol. 95 Issue 5, p639-649, 11p
مصطلحات موضوعية: MOZZARELLA cheese, POTASSIUM chloride, CHEESE analysis
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Chiesa, Francesco, Lomonaco, Sara, Nucera, Daniele, Garoglio, Davide, Dalmasso, Alessandra, Civera, Tiziana
المصدر: Italian Journal of Food Safety; 2014, Vol. 3 Issue 4, p245-248, 4p
مصطلحات موضوعية: PSEUDOMONAS, MOZZARELLA cheese, DISCOLORATION, CHEESE analysis, MICROBIAL ecology, DAIRY products, DAIRY plants
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Cais–Sokolińska, D., Lasik, A., Pikul, J.
المصدر: International Journal of Food Properties; Jul2014, Vol. 17 Issue 6, p1369-1378, 10p
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: Mozzarella Cheese: Definition, Production Techniques and Quality Parameters. (English)
المؤلفون: Akarca, Gökhan, Çağlar, Abdullah, Tomar, Oktay
المصدر: Academic Food Journal / Akademik GIDA; tem-ara2013, Vol. 11 Issue 3/4, p91-95, 5p
مصطلحات موضوعية: CHEESE analysis, MOZZARELLA cheese, CHEESE varieties, MANUFACTURING processes
مصطلحات جغرافية: ITALY, UNITED States
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Butt, Natasha A., Ali, Tahira M., Arif, Saqib, Hasnain, Abid
المصدر: Journal of Food Process Engineering; Dec2019, Vol. 42 Issue 8, pN.PAG-N.PAG, 1p
مصطلحات موضوعية: MOZZARELLA cheese, FAT substitutes, RICE starch, STARCH, CHEESE analysis, CITRATES, MILKFAT