-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinfei WANG, Houmei YU, Ruona WU, Liming LIN, Wanbi TAN, Zhenwen ZHANG, Xianyue YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 229-237 (2023)
مصطلحات موضوعية: edible cassava flour, fatty acid determination, storage, gas chromatography (gc), gas chromatography-mass spectrometry (gc-ms), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Francis C. Anosike, Okwuowulu R. Chinwendu, Nwigboji A. Nnaemeka, Mofunanya G. Nneka, Paul Inyang, Chinaka Ikechukwu, Onye‐Chinedu C. Blessing, Gertrude N. Onyeji, Emeka C. Prince‐Osuji
المصدر: Food Bioengineering, Vol 2, Iss 3, Pp 264-272 (2023)
مصطلحات موضوعية: cassava flour, functional properties, mung bean flour, sensory evaluation, wheat flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2770-2081
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Oluwatosin E. Taiwo, Hamza Abdul, Ginalyn A. Rustria, Ajibola B. Oyedeji, Oluwafemi A. Adebo, Abe S. Gerrano, Stephen O. Amoo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100372- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, Functional properties, Pounded yam, Texture, Yam flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 10, Pp 56-63 (2023)
مصطلحات موضوعية: cassava flour, fermentation, physicochemical properties, organic acid, processing characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: health risk, cyanide, heavy metals, cassava flour, human consumption, Oyo State, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 15, Iss 1, Pp 73-82 (2023)
مصطلحات موضوعية: composite wheat-cassava flour, pasting properties, chemical composition, postharvest physiological deterioration, flour blend, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Josiane Emilie Germaine Mbassi, Ngatchou Alban, Zing Zing Bertrand, Akhobakoh Mikhail, Nchanji Eileen Bogweh
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 695-707 (2022)
مصطلحات موضوعية: Bean milk, Cassava flour, Sensory quality, nutrition, Physical properties, health, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Adeyemi Ayotunde Adeyanju, Darasimi Gift Adeleye, Johnson Akinwumi Adejuyitan, Eunice Ogunbusola, Oluwaseun Peter Bamidele
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, tigernut flour, in vitro starch digestibility, antioxidant properties, total phenolic content, pasting behaviour, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinfei WANG, Liming LIN, Zhenwen ZHANG, Houmei YU, Huan XU, Xianyue YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 271-278 (2022)
مصطلحات موضوعية: sweet cassava root, cassava flour, cassava product, cyanogenic glycosides, hplc-elsd, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ashura Katunzi-Kilewela, Richard J. Mongi, Dr, Lillian Daniel Kaale, Dr, Oscar Kibazohi, Dr, Roman Mmanda Fortunatus, Leonard MP Rweyemamu, Dr
المصدر: Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100038- (2022)
مصطلحات موضوعية: Quantitative descriptive analysis, Consumer test, Porridge, Cassava flour, Chia seeds flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource