-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: CHANG Liu, SUN Hui, DUAN Xiao-liang, HONG Yu, WU Hai-bin, ZHOU Gui-ying
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 145-151 (2024)
مصطلحات موضوعية: low-temperature milling, different flour flow, quality characteristics, dough rheological properties, differences, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: WU Hai-bin, SUN Hui, HONG Yu, CHANG Liu, DUAN Xiao-liang, MA Hang, JING Xiao-xuan, ZHOU Gui-ying
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 2, Pp 92-99 (2024)
مصطلحات موضوعية: wheat, physio-chemical quality, end-use quality, standard, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongyun Shu, Duan Xiao, Sisi Han, Yongkang Du, Jinduan Lin, Qiaowen Li
المصدر: Frontiers in Oncology, Vol 14 (2024)
مصطلحات موضوعية: primary cardiac tumors, intimal sarcoma, rhabdomyosarcoma, diagnosis, treatment, Neoplasms. Tumors. Oncology. Including cancer and carcinogens, RC254-282
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHANG Dong, HUANG Shan-shan, DUAN Xiao-liang, SUN Hui
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 5, Pp 118-125 (2023)
مصطلحات موضوعية: paddy, free lipids, starch bound lipids, high-resolution mass spectrometry, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: YANG Wei-qiao, WANG Wen-juan, ZHAO Ru-xia, ZHANG Zhi-hang, DUAN Xiao-liang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 5, Pp 126-132 (2023)
مصطلحات موضوعية: nanofiber, starch, guar gum, electrospinning, edibility, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: HONG Yu, CHANG Liu, DUAN Xiao-liang, SUN Hui, WU Hai-bin, ZHOU Gui-ying, JIE Yu, LIU Hui
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 2, Pp 124-130 (2023)
مصطلحات موضوعية: wheat, nitrogen atmosphere, unsealed, quality, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: DUAN Xiao-hu, CAO Fu-yuan
المصدر: Jisuanji kexue, Vol 49, Iss 12, Pp 170-177 (2022)
مصطلحات موضوعية: overlapping community detection, density peaks, node similarity, k-nearest neighbors, degree of membership, Computer software, QA76.75-76.765, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: LIU Hong-bin, DUAN Xiao-liang, LI Ying, ZHAO Lu-yao
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 5, Pp 227-233 (2022)
مصطلحات موضوعية: rice, 2-acetyl-1-pyrroline, detection methods, mechanism, research progress, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: LV Ping, LIU Jian-lei, DUAN Xiao-liang, WANG Qian, CHANG Liu, ZHAO Lu-yao, ZHANG Dong, SUN Hui
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 3, Pp 67-74 (2022)
مصطلحات موضوعية: cooked foxtail millet, edible quality, sensory evaluation, instrument evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiao Jianxia, Li Shufen, Yuan Haoyu, Wang Yujie, Li Jianhong, Wang Peilong, Duan Xiao
المصدر: e-Polymers, Vol 22, Iss 1, Pp 513-521 (2022)
مصطلحات موضوعية: doxorubicin, polyprodrug micelles, esterase-responsiveness, drug controlled-release, antitumor, Polymers and polymer manufacture, TP1080-1185
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1618-7229