-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: V. I Kukushkin, E. V Satusheva, M. T Aleksandrov, O. A. Morozova, E. P Pashkov, O. A Ambartsumyan, V. A Amosova
المصدر: Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии, Vol 92, Iss 5, Pp 70-75 (2015)
مصطلحات موضوعية: enspectr, sers, meat products, microorganisms, putrefaction, pseudomonas genus bacteria, raman-luminescent spectroscopy, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://microbiol.crie.ru/jour/article/view/14140; https://doaj.org/toc/0372-9311; https://doaj.org/toc/2686-7613
-
2
المؤلفون: V I, Kukushkin, E V, Satusheva, M T, Aleksandrov, O A, Morozova, E P, Pashkov, O A, Ambartsumyan, V A, Amosova
المصدر: Zhurnal mikrobiologii, epidemiologii i immunobiologii. (5)
مصطلحات موضوعية: Red Meat, Swine, Lasers, Pseudomonas, Luminescent Measurements, Food Microbiology, Temperature, Animals, Humans, Cattle, Spectrum Analysis, Raman
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::708f760dd0df16e4c7f7f073bb184cc2
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26829857