-
1مؤتمر
المؤلفون: Mas'ud, Muhammad Syeh, Bintara, Redyarsa Dharma, Suprayitno
المصدر: AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2991 Issue 1, p1-6, 6p
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Castro, Wilson, Saavedra, Monica, Castro, Jorge, Tech, Adriano Rogério Bruno, Chuquizuta, TonyAff4, Aff5, Avila-George, HimerAff6, IDs00521023093114_cor6
المصدر: Neural Computing and Applications. 36(8):4377-4386
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Nowak, Nikola, Tkaczewska, Joanna, Grzebieniarz, Wiktoria, Juszczak, Lesław, Mazur, Tomasz, Szuwarzyński, Michał, Guzik, Paulina, Jamróz, Ewelina
المصدر: Food & Bioprocess Technology; Jul2024, Vol. 17 Issue 7, p1862-1875, 14p
مصطلحات موضوعية: ATLANTIC salmon, SALMON, GELATIN, BIOPOLYMERS, FISH fillets, MONTMORILLONITE, CHITOSAN
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Kamiński, Patryk, Szymczak, Mariusz, Szymczak, Barbara
المصدر: Journal of the Science of Food & Agriculture; Jul2024, Vol. 104 Issue 9, p5315-5325, 11p
مصطلحات موضوعية: ATLANTIC herring, FISH fillets, CATHEPSIN D, CATHEPSIN B, MUSCLE proteins, DIGESTIVE enzymes
الشركة/الكيان: SOCIETY of Chemical Industry (Great Britain)
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Khodanazary, Ainaz
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2024, Vol. 18 Issue 6, p4920-4929, 10p
مصطلحات موضوعية: TANNINS, SOY proteins, FISH fillets, CARP, NANOPARTICLES, TITANIUM dioxide nanoparticles
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2024, Vol. 18 Issue 6, p4161-4176, 16p
مصطلحات موضوعية: NILE tilapia, FISH fillets, STARCH, TENSILE strength, MALVACEAE, CORNSTARCH, EDIBLE coatings
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Song, Yongna, Sun, Guoliang, Wei, Fulei, Wu, Zezhong, Tian, Haining, Meng, Yuqiong, Ma, Rui
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1591, 14p
مصطلحات موضوعية: FISH oils, RAINBOW trout, CANOLA oil, FISH meal, FISH feeds, FISH fillets, ANIMAL feeds
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Applied Sciences (2076-3417); Jun2024, Vol. 14 Issue 11, p4448, 14p
مصطلحات موضوعية: CARP, COLIFORMS, FREE fatty acids, FISH fillets, FISHERY products, OXIDATION
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: do Vale Figueiredo, Julianna Paula, de Morais, Ana Paula Mariane, Nobrega, Renata Oselame, Fracalossi, Débora Machado, Oliveira, Carlos Yure B., da Silva, Weverson Ailton, Belettini, Frank, Andreatta, Edemar Roberto
المصدر: Aquaculture International; Jun2024, Vol. 32 Issue 3, p3429-3439, 11p
مصطلحات موضوعية: NILE tilapia, UNSATURATED fatty acids, FATTY acids, SALINITY, FISH farming, FISH fillets
-
10دورية أكاديمية
Alternate Title: بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای بیفیدوباکتریوم بيفيدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. (Persian)
المؤلفون: Seyfipasha, Anahita, Kazemeini, Hamidreza
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jun2024, Vol. 21 Issue 148, p62-77, 18p
مصطلحات موضوعية: LACTOBACILLUS rhamnosus, BIFIDOBACTERIUM bifidum, RAINBOW trout, STAPHYLOCOCCUS aureus, GELATIN, FISH fillets