-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Altay, Ipek, Felix da Silva, Denise, Marie, Rodolphe, Sloth, Jens J., Mohammadifar, Mohammad Amin
المصدر: In International Dairy Journal August 2023 143
-
2
المؤلفون: Rodríguez Arzuaga, Mariana, Felix da Silva, Denise, Xanthakis, Epameinondas, Aalaei, Kataneh, Czaja, Tomasz Pawel, Añón, María Cristina, Abraham, Analía G., Ahrné, Lilia
المصدر: Powder Technology. 390:473-481
مصطلحات موضوعية: Dry matter, Pasteurization, Infant formula mix, Flowability, Rehydration, Particle size
وصف الملف: print
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Rodríguez Arzuaga, Mariana, Aalaei, Kataneh, Felix da Silva, Denise, Barjon, Sylvain, Añón, María C., Abraham, Analía G., Ahrné, Lilia
المصدر: In Journal of Food Engineering February 2021 290
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Felix da Silva, Denise, Wang, Hao, Czaja, Tomasz Pawel, van den Berg, Frans, Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Ipsen, Richard, Hougaard, Anni Bygvraa
المصدر: In Powder Technology 22 January 2021 378 Part A:227-236
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Felix da Silva, Denise, Tziouri, Danai, Ahrné, Lilia, Bovet, Nicolas, Larsen, Flemming Hofmann, Ipsen, Richard, Hougaard, Anni Bygvrå
المصدر: In Journal of Food Engineering April 2020 270
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Felix da Silva, Denise, Vlachvei, Kalliopi, Geng, Xiaolu, Ahrné, Lilia, Ipsen, Richard, Hougaard, Anni Bygvrå
المصدر: In International Dairy Journal April 2020 103
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Felix da Silva, Denise, Ogawa, Camilla Yara Langer, Sato, Francielle, Neto, Antonio Medina, Larsen, Flemming Hofmann, Matumoto-Pintro, Paula Toshimi
المصدر: In Powder Technology 1 February 2020 361:610-616
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Felix da Silva, Denise, Hirschberg, Cosima, Ahrné, Lilia, Hougaard, Anni Bygvrå, Ipsen, Richard
المصدر: In Journal of Food Engineering November 2018 237:215-225
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Felix da Silva, DeniseAff1, Aff3, Itoda, Carolina, Rosa, Cassia Inês Lourenzi Franco, Vital, Ana Carolina Pelaes, Yamamoto, Letícia Naomi, Yamamoto, Lilian Yukari, Botelho, Renato Vasconcelos, Matumoto-Pintro, Paula Toshimi
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 55(11):4642-4649
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Felix da Silva, Denise, Barbosa de Souza Ferreira, Sabrina, Bruschi, Marcos Luciano, Britten, Michel, Matumoto-Pintro, Paula Toshimi
المصدر: In Food Hydrocolloids October 2016 60:308-316