-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: J. D. Wood, C. Giromini, D. I. Givens
المصدر: Frontiers in Animal Science, Vol 5 (2024)
مصطلحات موضوعية: red meat, white meat, fish, eggs, milk, milk products, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Carlotta Giromini, Simona Nonnis, David I. Givens, Julie A. Lovegrove, Raffaella Rebucci, Gabriella Tedeschi, Luciano Pinotti, Serena Reggi, Luciana Rossi, Antonella Baldi
المصدر: Italian Journal of Animal Science, Vol 20, Iss 1, Pp 1462-1467 (2021)
مصطلحات موضوعية: plant protein, digestion, peptidomic, antimicrobial, animal nutrition, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Guo, David I. Givens, Berit Lilienthal Heitmann
المصدر: PLoS ONE, Vol 17, Iss 9 (2022)
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: N. Sulaiman, D. I. Givens, S. Anitha
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
مصطلحات موضوعية: in-vitro, iron, bioavailability, bio-accessibility, INFOGEST, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديميةIodine Content of Wild and Farmed Seafood and Its Estimated Contribution to UK Dietary Iodine Intake
المؤلفون: Matthew Sprague, Tsz Chong Chau, David I. Givens
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 1, p 195 (2021)
مصطلحات موضوعية: iodine, seafood consumption, wild fish, aquaculture, public health, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Oonagh Markey, Dafni Vasilopoulou, Kirsty E. Kliem, Albert Koulman, Colette C. Fagan, Keith Summerhill, Laura Y. Wang, Alistair S. Grandison, David J. Humphries, Susan Todd, Kim G. Jackson, David I. Givens, Julie A. Lovegrove
المصدر: Nutrition Journal, Vol 16, Iss 1, Pp 1-15 (2017)
مصطلحات موضوعية: Cardiovascular disease, Dairy products, Dietary fat composition, Food-exchange model, Fatty acids, Monounsaturated fatty acids, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
7
المؤلفون: Y. Chatzidiakou, K. G. Jackson, D. I. Givens, J. A. Lovegrove
المصدر: Proceedings of the Nutrition Society. 82
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
-
8Iodine Content of Wild and Farmed Seafood and Its Estimated Contribution to UK Dietary Iodine Intake
المؤلفون: Matthew Sprague, Tsz Chong Chau, David I. Givens
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 195, p 195 (2022)
Nutrients; Volume 14; Issue 1; Pages: 195
Nutrientsمصطلحات موضوعية: Male, Nutrition and Dietetics, iodine, Nutrition. Foods and food supply, public health, Fishes, Fresh Water, seafood consumption, Animal Feed, United Kingdom, Article, Diet, Seafood, wild fish, aquaculture, Animals, Humans, Female, TX341-641, Nutritive Value, Shellfish, Food Science
وصف الملف: application/pdf
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Guo, Julie A. Lovegrove, David I. Givens
المصدر: Nutrients, Vol 11, Iss 1, p 81 (2019)
مصطلحات موضوعية: ethnic, vitamin D intake, vitamin D status, food fortification, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Guo, Anestis Dougkas, Peter C. Elwood, David I. Givens
المصدر: Nutrients, Vol 10, Iss 10, p 1515 (2018)
مصطلحات موضوعية: dairy, milk, cheese, cream, butter, body mass index, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource