-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mihaela Brumă (Călin), Iuliana Banu, Ina Vasilean, Leontina Grigore-Gurgu, Loredana Dumitrașcu, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 9, p 3640 (2024)
مصطلحات موضوعية: gluten-free composite flour, protein hydrolysis, rheological properties, muffins, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana Banu, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 8, p 3479 (2024)
مصطلحات موضوعية: rice, oat flakes, pumpkin seed protein, Mixolab, bread, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 6, p 1327 (2024)
مصطلحات موضوعية: egg proteins, proteolytic enzymes, hydrolysis degree, antioxidant activity, antigenic properties, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana Banu, Livia Patrașcu, Ina Vasilean, Loredana Dumitrașcu, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 13, Iss 5, p 3316 (2023)
مصطلحات موضوعية: muffins, fat reduction, proteins, rheological properties, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana Banu, Iuliana Aprodu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 13, p 1857 (2022)
مصطلحات موضوعية: gluten-free flours, solvent retention capacity, Mixolab, dough consistency, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana Banu, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 12, Iss 9, p 4544 (2022)
مصطلحات موضوعية: rice flours, solvent retention capacity, thermo-mechanical properties, water absorption, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: LIVIA PATRAȘCU, IULIANA BANU, MARIANA BEJAN, IULIANA APRODU
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 19, Iss 3, Pp 323-335 (2018)
مصطلحات موضوعية: antioxidant properties, color, fruit beer, phenolic compounds, sensory analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: CARMEN BOLEA, IULIANA APRODU, IULIANA BANU
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 19, Iss 1, Pp 73-81 (2018)
مصطلحات موضوعية: antioxidant properties, chemical composition, flour streams, multigrain milling, roller mill, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana Banu, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 11, Iss 12, p 5716 (2021)
مصطلحات موضوعية: rice, freezing, grinding, damaged starch, hydration properties, gel texture, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana APRODU, Carmen Alina BOLEA, Irina ŞTEFĂNESCU, Iuliana BANU
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 41, Iss 2, Pp 21-30 (2017)
مصطلحات موضوعية: wheat, rye, triticale, hulled barley, hulled oat, tempering moisture, roller mill, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource