-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rudnicka, EwelinaAff1, IDs1080002402079y_cor1, Galiński, Maciej, Jakóbczyk, Paweł
المصدر: Journal of Applied Electrochemistry. 54(9):1945-1956
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Pallerla, Dharmender, Obireddy, Sreekanth Reddy, Thammineni, Jithendra, Busha, Manohara Reddy, Gumpula, Prasoona, Jyothi, SunkariAff1, IDS1070427224020085_cor6
المصدر: Russian Journal of Applied Chemistry. :1-9
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Motshabi, Boitumelo Rejoice, Makhado, EdwinAff1, IDs10924024032371_cor2, Malatji, Nompumelelo, Modibane, Kwena Desmond, Hato, Mpitloane Joseph, Botlhoko, Orebotse Joseph, Elella, Mahmoud H. AbuAff3, IDs10924024032371_cor7
المصدر: Journal of Polymers and the Environment: formerly: `Journal of Environmental Polymer Degradation'. :1-17
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ngobeni, Walter AmosAff1, IDs00289024052898_cor1, Mulaba-Bafubiandi, Antoine F.
المصدر: Polymer Bulletin. :1-18
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Esposito, Luigi, Casolani, Nicola, Ruggeri, Marco, Spizzirri, Umile Gianfranco, Aiello, Francesca, Chiodo, Emilio, Martuscelli, Maria, Restuccia, Donatella, Mastrocola, Dino
المصدر: Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2815, 18p
مصطلحات موضوعية: LOCUST bean gum, CAROB, GLYCEMIC index, BAKED products, CONSUMER preferences
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Russo Spena, Simona, Pasquino, Rossana, Grizzuti, Nino
المصدر: Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2575, 12p
مصطلحات موضوعية: LOCUST bean gum, GELATIN, FOOD industry, RHEOLOGY, MIXTURES, HYDROCOLLOIDS
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Moncada, Danny, Bouza, Rebeca, Rico, Maite, Rodríguez-Llamazares, Saddys, Pettinelli, Natalia, Aragón-Herrera, Alana, Feijóo-Bandín, Sandra, Gualillo, Oreste, Lago, Francisca, Farrag, Yousof, Salavagione, Horacio
المصدر: Polymers (20734360); Aug2024, Vol. 16 Issue 16, p2345, 14p
مصطلحات موضوعية: LOCUST bean gum, RHEOLOGY, GRAPHENE oxide, BIOPOLYMERS, CELL proliferation, CARRAGEENANS
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of different galactomannans on the quality of cheese sticks. (English)
المصدر: Food & Fermentation Industries; 8/15/2024, Vol. 50 Issue 15, p177-185, 9p
مصطلحات موضوعية: POLYSACCHARIDES, GALACTOMANNANS, CARRAGEENANS, MOZZARELLA cheese, WATER distribution, GUAR gum, LOCUST bean gum
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 15, p2450, 27p
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Cheng, Hao, Zhou, Pengcheng, Mei, Jun, Xie, Jing
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Aug2024, Vol. 59 Issue 8, p5430-5439, 10p
مصطلحات موضوعية: MACKERELS, SODIUM alginate, DENATURATION of proteins, LOCUST bean gum, FROZEN fish, SODIUM, BEANS