-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nakilcioglu, EmineAff1, IDs11694024025868_cor1, Dadalı, Ceyda
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(7):5541-5551
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kiminami, LilyAff1, IDs4168502400342w_cor1, Furuzawa, Shinichi, Kiminami, Akira
المصدر: Asia-Pacific Journal of Regional Science. 8(2):755-786
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kalani, Parya, Jafarian, SaraAff1, IDs11694024025471_cor2, Azizi, Mohammad Hossein, Asadi, Gholam Hassan, Nasiraie, Leila Roozbeh
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(6):4930-4939
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Oh, SeungHyun, Oh, WonYoungAff1, Aff2, IDs10068023014976_cor2, Lee, JaeHwanAff1, Aff3, IDs10068023014976_cor3
المصدر: Food Science and Biotechnology. 33(8):1839-1846
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Silva, Lucas Guedes, Camargo, Renato Cintra, Mascarin, Gabriel Moura, Favaro, Camila Patrícia, Nunes, Peterson S. O., Farinas, Cristiane Sanchez, Ribeiro, Caue, Bettiol, Wagner
المصدر: Applied Microbiology & Biotechnology; 9/4/2024, Vol. 108 Issue 1, p1-13, 13p
مصطلحات موضوعية: CROPS, BIOLOGICAL pest control agents, SOLID-state fermentation, RICE flour, RICE milling, BENTONITE
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Rathnayake, H. A., Navaratne, S. B., Navaratne, C. M.
المصدر: Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 5, p1025-1043, 19p
مصطلحات موضوعية: MUNG bean, RICE flour, CRACKERS, SYZYGIUM, NON-communicable diseases, FLOUR
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Fuentes, Jhunior Marcía, de Jesús Álvarez Gil, Manuel, Zumbado Fernández, Héctor, Montero-Fernández, Ismael, Martín-Vertedor, Daniel, Yadav, Ajitesh, Aleman, Ricardo S.
المصدر: Applied Sciences (2076-3417); Sep2024, Vol. 14 Issue 17, p7502, 11p
مصطلحات موضوعية: HONEY composition, RICE flour, ENRICHED foods, FOOD industry, MUCOUS membranes
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang, Qianhui, Lyu, Yingguo, Wu, Zhenhua, Li, Xueqin, Liu, Kunlun
المصدر: Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2730, 16p
مصطلحات موضوعية: CORN quality, RICE flour, AMYLOSE, THERMAL stability, CRYSTAL structure, CORN flour
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Huang, Juqing, Lai, Pufu, Xiang, Lihui, Lin, Bin, Li, Weibin, Yu, Wenquan, Wang, Qi
المصدر: Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2673, 15p
مصطلحات موضوعية: FOOD industry, RICE products, RICE starch, FOOD texture, STARCH, NOODLES, RICE flour, AMYLOPECTIN
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, Ga-Yang, Jung, Min-Jeong, Kim, Byoung-Mok, Kim, Ha Ram, Jun, Joon-Young, Kim, Nam Hee
المصدر: Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2661, 13p
مصطلحات موضوعية: STARCH, DIFFERENTIAL scanning calorimetry, GELATION, MALTODEXTRIN, SATISFACTION, RICE flour