-
1
المؤلفون: Kršlin, Marjetka
المساهمون: Jamnik, Polona
مصطلحات موضوعية: ovčje mleko, mleko, milk, kravje mleko, proteinski profili mleka, determination of adulteration, goatsʼ milk, 2-D electrophoresis, sheepsʼ milk, 2-D elektroforeza, cowsʼ milk, določanje potvorb, milk adulteration, proteomics, kozje mleko, udc:637.12.06:577.112-088, potvorbe mleka, proteomika, protein profiles of milk
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::4774cf229b86089c6b67fbfd12a54e3b
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=133181&dn= -
2
المؤلفون: Ropič, Tajda
المساهمون: Stričević, Jadranka
المصدر: Maribor
مصطلحات موضوعية: lactose, mleko, dieta brez laktoze, milk, disorder of milk sugar digestion, lactose free diet, udc:616.34-008.1:613.2(043.2), Lactose intolerance, motnja prebave mlečnega sladkorja, Laktozna intoleranca, alergija na kravje mleko, cow milk allergy, laktoza
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::6e2f149d1f4100a2edd2c69f0ade8688
https://dk.um.si/Dokument.php?id=104283&dn= -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.