-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Đeđibegović Jasmina J., Turalić Amila A., Ajdinović Naida N., Marjanović Aleksandra A., Omeragić Elma E., Čaušević Amir A., Čaklovica Faruk F., Šober Miroslav M.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 46, Iss 1, Pp 45-50 (2019)
مصطلحات موضوعية: polychlorinated byphenils, Aroclor1254, ELISA, milk, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2كتاب إلكتروني
المؤلفون: Dzidic, SaninAff12, Avdic, FarukAff13, El Sayed, AhmedAff13, Causevic, AmirAff14
المساهمون: Kacprzyk, Janusz, Series EditorAff1, Gomide, Fernando, Advisory EditorAff2, Kaynak, Okyay, Advisory EditorAff3, Liu, Derong, Advisory EditorAff4, Pedrycz, Witold, Advisory EditorAff5, Polycarpou, Marios M., Advisory EditorAff6, Rudas, Imre J., Advisory EditorAff7, Wang, Jun, Advisory EditorAff8, Karabegovic, Isak, editorAff9, Kovačević, Ahmed, editorAff10, Mandzuka, Sadko, editorAff11
المصدر: New Technologies, Development and Application VI : Volume 2. 707:270-283
-
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lalić, Anita, Šušac, Ana, Miškić, Anđela, Čaušević, Amir, Maestro, Daniel
المصدر: Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 42, p17-24, 8p
مصطلحات موضوعية: SUBSTITUTION (Economics), RYE flour, DIETARY fiber, SUCROSE, FERMENTATION
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Maestro, Daniel, Šegalo, Sabina, Pašalić, Arzija, Maestro, Nerma, Čaušević, Amir
المصدر: Journal of Health Sciences; 2022, Vol. 12 Issue 3, p178-183, 6p
مصطلحات موضوعية: FOOD safety, CIVIL rights, SUSTAINABLE development, FOODBORNE diseases, HUMAN beings
-
6كتاب
المؤلفون: Hrasnica, Mustafa, Rustempašić, Nerman, Čaušević, Amir
المصدر: Handbook of Research on Seismic Assessment and Rehabilitation of Historic Structures. 2015, p734-764.
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Health Sciences; 2022, Vol. 12 Issue 2, p164-169, 6p
مصطلحات موضوعية: HIGH performance liquid chromatography, ENERGY drinks, BENZOIC acid, ADDITIVES
مصطلحات جغرافية: BOSNIA & Herzegovina
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Identifizierung der qualitativen Parameter der "Visočka pečena janjetina" mit dem Ziel des Schutzes auf nationaler Ebene. (German)
Identification of qualitative parameters of “Visočka pečena janjetina” with the goal of protection on a national level. (English)
Identificación de los parámetros cualitativos del cordero asado de Visoko, con el objetivo de la protección a nivel nacional. (Spanish)
Determinazione dei parametri qualitativi dell’agnello arrosto di Visoko ai fini della sua tutela a livello nazionale. (Italian)المؤلفون: Ganić, Amir, Halilović, Saća, Čaušević, Amir, Alkić-Subašić, Mersiha
المصدر: MESO; Mar/Apr2022, Issue 2, p143-155, 13p
مصطلحات موضوعية: LAMB (Meat), MEAT cuts, MANUFACTURING processes, SENSORY evaluation, MEAT industry, LAMBS, ANIMAL industry, COMMERCIAL products, HOUSE brands
-
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.