-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: غزاله امینی, فخرالدین صالحی, مجید رسولی
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 4, Pp 595-604 (2021)
مصطلحات موضوعية: شبکه عصبی مصنوعی, صمغ, مقدار رطوبت, نسبت رطوبت, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: فردین قنبری, فخرالدین صالحی, محمد سیاری
المصدر: تنش های محیطی در علوم زراعی, Vol 10, Iss 4, Pp 605-614 (2017)
مصطلحات موضوعية: پرولین, فلورسانس بیشینه, فنل کل, کلروفیل, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of Microwave Treatment on Physicochemical Characteristics and Efficiency of Sour Cherry Drying Process. (English)
المؤلفون: فخرالدین صالحی, معین اینانلودوقوز, سارا قزوینه, پریسا مرادخانی
المصدر: Iranian Food Science & Technology Research Journal / Majallah-i Pizhūhishhā-yi ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī-i Īrān; May/Jun2024, Vol. 20 Issue 2, p339-350, 12p
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: Improvement of mass transfer rate by ultrasound pretreatment in convective drying of sour cherry. (English)
المؤلفون: فخرالدین صالحی, معین اینانلودوقوز
المصدر: Journal of Food Research / Pizhūhish Hā-yi Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī; 2024, Vol. 34 Issue 1, p55-65, 11p
مصطلحات موضوعية: SOUR cherry, ULTRASONIC equipment, MASS transfer, PHENOLS, SONICATION
-
5دورية أكاديمية
Alternate Title: Application of microwave pretreatment to increase mass transfer rate during carrot slices drying process. (English)
المؤلفون: فخرالدین صالحی, کیمیا گوهرپور, هلیا رضوی کامران
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Mar2024, Vol. 20 Issue 145, p139-147, 9p
مصطلحات موضوعية: SENSITIVITY analysis, MICROWAVES
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of microwave pretreatment on drying kinetics, color, shrinkage, and rehydration of dried orange slices. (English)
المؤلفون: فخرالدین صالحی, کیمیا ثمری, مریم تشکری
المصدر: Journal of Food Research / Pizhūhish Hā-yi Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī; 2024, Vol. 33 Issue 4, p63-75, 13p
-
7دورية أكاديمية
Alternate Title: Rheological batter and textural characteristics of gluten-free sponge cake containing pumpkin powder. (English)
المؤلفون: محمد منصور سمیع, آریو امامیفر, فخرالدین صالحی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Dec2023, Vol. 20 Issue 142, p68-81, 14p
مصطلحات موضوعية: FOOD texture, RHEOLOGY, PUMPKINS, CAKE
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect pumpkin powder on physicochemical and sensory properties of gluten-free rice cake. (English)
المؤلفون: محمد منصور سمیع, آریو امامیفر, و فخرالدین صالحی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jul2023, Vol. 20 Issue 137, p129-142, 14p
مصطلحات موضوعية: RICE flour, RICE cakes, FLOUR, FACTORIAL experiment designs, FOOD texture, POWDERS, PUMPKINS
-
9دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of Microwave-Treatment Time on the Drying Rate of Sprouted Lentil in Different Dryers. (English)
المؤلفون: فخرالدین صالحی, کیمیا گوهرپور, هلیا رضوي کامران
المصدر: Food Processing & Preservation / Farāvarī va Nigahdārī-i Mavādd-i Ghaz̠āyī; Jul2023, Vol. 15 Issue 2, p69-82, 14p
-
10دورية أكاديمية
Alternate Title: Evaluation of microbial contamination and chemical properties of traditional liquid Kashks supplied in Hamedan city. (English)
المؤلفون: سمیرا امین اخالص, الموتی محمدرضا پ, فخرالدین صالحی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jun2023, Vol. 20 Issue 136, p80-89, 10p
مصطلحات موضوعية: FOOD quality, MICROORGANISM populations, DAIRY processing, CHEMICAL properties, FOOD supply, MOLDS (Fungi)
مصطلحات جغرافية: IRAN, HAMADAN (Iran)