-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: غزاله امینی, فخرالدین صالحی, مجید رسولی
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 4, Pp 595-604 (2021)
مصطلحات موضوعية: شبکه عصبی مصنوعی, صمغ, مقدار رطوبت, نسبت رطوبت, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: المعمار، محمد مجيد رسولي
المصدر: مج3, ع16:51-72
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: المعمار، محمد مجيد رسولي, مؤلف
المصدر: مجلة تكريت للعلوم الإدارية والاقتصادية. مج17, ع56:560-573
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: Application of neuro -fuzzy approach for modeling of dehydration process from banana slices by osmosis -ultrasound method. (English)
المؤلفون: فخرالدین صالحی, رعنا چراغی, مجید رسولی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jul2022, Vol. 19 Issue 125, p243-253, 11p
مصطلحات موضوعية: FOOD industry, BANANAS, MEMBERSHIP functions (Fuzzy logic), SONICATION, OSMOSIS, SUCROSE
-
5دورية أكاديمية
Alternate Title: Influence of sonication power and time on the osmotic dehydration process efficiency of banana slices. (English)
المؤلفون: فخرالدین صالحی, رعنا چراغی, مجید رسولی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jun2022, Vol. 19 Issue 124, p197-206, 10p
مصطلحات موضوعية: SOUND waves, AUDIO frequency, ULTRASONIC equipment, SONICATION, BANANAS, ULTRASONIC imaging, OTOACOUSTIC emissions
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of edible coating prepared from wild sage seed gum on the kinetics of color and surface changes of eggplant slices during frying process. (English)
المؤلفون: محمدامین اسدنها&, فخرالدین صالحی, مجید رسولی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Aug2021, Vol. 18 Issue 114, p121-131, 11p
مصطلحات موضوعية: LANTANA camara, DEEP frying, FRENCH fries, EGGPLANT, SEEDS, TEMPERATURE effect
-
7دورية أكاديمية
Alternate Title: Investigation of the effects of coating with xanthan and Balangu seed gums on the drying time of apricot slices in infrared system. (English)
المؤلفون: مریم ساترابی, فخرالدین صالحی, مجید رسولی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); May2021, Vol. 18 Issue 111, p295-303, 9p
مصطلحات موضوعية: EDIBLE coatings, XANTHAN gum, ARTIFICIAL neural networks, APRICOT, POWER (Social sciences), DRYING
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Drying process modeling of basil seed mucilage by infrared dryer using artificial neural network. (English)
المؤلفون: غزاله امینی, فخرالدین صالحی, مجید رسولی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Dec2020, Vol. 17 Issue 106, p23-31, 9p
مصطلحات موضوعية: ARTIFICIAL neural networks, MUCILAGE, GUMS & resins, SENSITIVITY analysis, INFRARED radiation, BASIL
-
9أخبار
المساهمون: جنان محمد ناجي/محمد مجيد رسولي
وصف الملف: FULL TEXT