-
1دورية أكاديميةبررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن
المؤلفون: نگین زنگنه, حسن برزگر, محمد امین مهرنیا, محمد نوشاد, محمد حجتی
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 1, Pp 69-81 (2021)
مصطلحات موضوعية: سلیاک, کیک بدون گلوتن, آرد ذرت, آرد سنجد, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: هادی تناور, حسن برزگر, بهروز علیزاده بهبهانی, محمد امین مهرنیا
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 16, Iss 5, Pp 643-653 (2020)
مصطلحات موضوعية: اسانس پونه, بتاکاروتن لینولئیک اسید, فلاونوئید کل, کروماتوگرافی گازی, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
Alternate Title: Optimization of Microwave Extraction of Quince Seed Gum using Response Surface Methodology. (English)
المؤلفون: بهاره گودرزي شمس, محمد امین مهرنیا, محمد نوشاد, بهروز علیزاده به, حسن برزگر
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jan2023, Vol. 19 Issue 131, p101-115, 15p
مصطلحات موضوعية: RESPONSE surfaces (Statistics), LINOLEIC acid, OXIDANT status, TIMEKEEPING, QUINCE, CAROTENES, LOCUST bean gum
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: Evaluation of effect of ultrasound and transglutaminase enzyme treatments on yield, physicochemical properties and microstructure of soy cheese. (English)
المؤلفون: حسین جوینده, محمد امین مهرنیا, محمد حجتی, بهروز علیزاده به
المصدر: Innovative Food Technologies (IFT); Winter2023, Vol. 10 Issue 2, p119-133, 15p
-
5دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of Bene (Pistacia atlantica) oil on oxidative stability of soy bean oil. (English)
المؤلفون: نسیم دهقان, حسن برزگر, محمد امین مهرنیا, حسین جوینده
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Dec2022, Vol. 19 Issue 130, p343-354, 12p
مصطلحات موضوعية: SOY oil, OLEIC acid, ACCELERATED life testing, FATTY acids, GAS chromatography
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of turmeric (Curcuma longa L.) essential oil on the oxidative stability of soybean oil. (English)
المؤلفون: بهاره مجدي, محمد امین مهرنیا, حسن برزگر, بهروز علیزاده به
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Apr2022, Vol. 19 Issue 122, p335-348, 14p
مصطلحات موضوعية: ESSENTIAL oils, SOY oil, TURMERIC, OXIDANT status, PHARMACEUTICAL industry, FOOD industry, FUNCTIONAL foods
-
7دورية أكاديمية
Alternate Title: Evaluation of chemical characteristics and thermal stability of sesame oil prepared using cold press in Ahvaz. (English)
المؤلفون: محمد امین مهرنیا, نسیم دهقان, رضا زاده دباغ
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Apr2022, Vol. 19 Issue 122, p47-58, 12p
مصطلحات موضوعية: SESAME oil, OLEIC acid, FATTY acids, LINOLEIC acid, ANISIDINE, THERMAL stability, EDIBLE fats & oils
مصطلحات جغرافية: IRAN, AHVAZ (Iran)
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Investigation of functional groups, phenolic and flavonoid compounds, antioxidant and antimicrobial activity of Lavandula stricta essential oil: An “in vitro” study. (English)
المؤلفون: مینا علادي, محمد امین مهرنیا, حسن برزگر, بهروز علیزاده به
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jan2022, Vol. 18 Issue 119, p61-76, 16p
مصطلحات موضوعية: LISTERIA innocua, ESSENTIAL oils, SALMONELLA typhi, GRAM-positive bacteria, BACILLUS cereus, LAVENDERS, AGAR, FLAVONOIDS
-
9دورية أكاديمية
Alternate Title: Evaluation of functional groups of bioactive compounds, antioxidant potential, total phenolic and total flavonoid content of red bell pepper extracts. (English)
المؤلفون: پگاه نمازي, حسن برزگر, بهروز علیزاده به, محمد امین مهرنیا
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jul2021, Vol. 18 Issue 113, p301-311, 11p
مصطلحات موضوعية: BELL pepper, FOURIER transform infrared spectroscopy, PEPPERS, NATURAL foods industry, ALUMINUM chloride, FLAVONOIDS
-
10دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of different fractions of oleaster (Elaeagnus angustifolia) flour on gluten free sponge cake propertie. (English)
المؤلفون: نگین زنگنه, حسن برزگر, محمد امین مهرنیا, محمد نوشاد, محمد حجتی
المصدر: Iranian Food Science & Technology Research Journal / Majallah-i Pizhūhishhā-yi ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī-i Īrān; 2021, Vol. 17 Issue 2, p69-81, 13p