-
1دورية أكاديمية
المصدر: Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 8, Iss 4 (32) زمستان, Pp 67-75 (2018)
مصطلحات موضوعية: نایسین, گلیکاسیون, واکنش میلارد, باکتریهای گرم منفی, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: محمد هادی اسکندری, سعیده هاشمی نسب, مهرداد نیاکوثری, شهرام شکرفروش
المصدر: Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 8, Iss 3 (31) پاییز, Pp 23-35 (2018)
مصطلحات موضوعية: خمیر مرغ, ازن, شمار میکروبی, عدد پراکسید, عمر ماندگاری, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
Alternate Title: Preparation and evaluation of novel Saltiness taste contrast system using water in oil in water double emulsion. (English)
المؤلفون: هادي هاشمی گهروی, محمد هادي اسکندر, سید محمد هاشم حسی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Feb2023, Vol. 19 Issue 132, p281-294, 14p
مصطلحات موضوعية: HYPERTENSION, SODIUM content of food, EMULSIONS, CONSUMPTION (Economics), CARDIOVASCULAR diseases, RHEOLOGY
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: The Effects of High -fat Diet and lactobacillus reuteri on Body Weight, Metabolic profiles and Gut Microbiota of C57BL/6 Mice. (English)
المؤلفون: احسان شاد, شهرام شکرفروش, سعید نظیفی, محمد هادي اسکندر
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Aug2022, Vol. 19 Issue 126, p269-282, 14p
مصطلحات موضوعية: LACTOBACILLUS reuteri, GUT microbiome, PROBIOTICS, BODY weight, ADIPOSE tissues, FAT, LEPTIN
-
5دورية أكاديمية
Alternate Title: The Effect of High-Intensity Interval Training on GLP-1, Appetite, and Weight in Obese Rats. (English)
المؤلفون: محمد حسین سپهری, جواد نعمتی, مریم کوشکی جهرمی, محمد هادی اسکندر, فرهاد دریانوش
المصدر: Jundishapur Scientific Medical Journal; Sep/Oct2021, Vol. 20 Issue 3, p290-299, 10p
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: The effect of adding pomegranate juice on physicochemical, microbial and sensory properties of whey less Feta cheese. (English)
المؤلفون: حنان لشکري, محمد جواد وریدي, محمد هادي اسکندري, مهدي وریدي
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); 2019, Vol. 15 Issue 83, p299-314, 16p