-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: امیر گیتی بان کلجاهی, نارملا آصفی
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 15, Iss 4, Pp 465-475 (2019)
مصطلحات موضوعية:
میوه "به, زمان خشک کردن, سفتی بافت, مدل سازی, شبکه عصبی مصنوعی, Food processing and manufacture, TP368-456 وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: عبدالعلی اسمعلی, نارملا آصفی, سمیرا یگانه زاد
المصدر: Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 8, Iss 2, Pp 165-176 (2019)
مصطلحات موضوعية: اندازۀ ذرات, ایزومالت, شکلات, مالتیتول, نقطۀ ذوب, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: آیسان فلکی, نارملا آصفی
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 13, Iss 4, Pp 480-490 (2017)
مصطلحات موضوعية: اسمز, خشک کردن تحت خلا, لیموترش, متابی سولفیت سدیم, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: The effect of non-thermal plasma on physicochemical and microbial properties of ginger and sumac powder. (English)
المؤلفون: مریم سرچمی, نارملا آصفی, هاله ثریای ظفر
المصدر: Journal of Food Research / Pizhūhish Hā-yi Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī; 2024, Vol. 34 Issue 1, p1-13, 13p
مصطلحات موضوعية: ATMOSPHERIC pressure plasmas, GINGER
-
5دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of time and enzyme type on the structural and antioxidant properties of bioactive peptides obtained from navy bean protein (Phaseolusvulgari L.). (English)
المؤلفون: نامدار نازیلا زی, نژاد لیلا روفهگر, آیناز علیزاده, جعفري سید مهدي, نارملا آصف
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jul2022, Vol. 19 Issue 125, p23-34, 12p
مصطلحات موضوعية: COMMON bean, PROTEIN hydrolysates, COPPER ions, HYDROXYL group, IRON ions
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: Physical and chemical properties of linseed oil powder produced with microcrystalline cellulose and rosemary leaves. (English)
المؤلفون: مهسا فرهودپور, صدیف آزادمرد دمی, مهدي قره خانی, نارملا آصفی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); May2022, Vol. 19 Issue 123, p201-211, 11p
مصطلحات موضوعية: LINSEED oil, ESSENTIAL fatty acids, UNSATURATED fatty acids, VEGETABLE oils, PHENOLS, FATTY acids, MICROCRYSTALLINE polymers
-
7دورية أكاديمية
Alternate Title: Investigation the effect of ZnO and β-glucan on chemical and microbial characteristic of gelatin based biodegradable film over storage of chicken fillet. (English)
المؤلفون: شهین شرافتخواه آ, آیناز علیزاده, لیلا روفه گري نژا, نارملا آصفی, حامد همیشه کار
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Aug2021, Vol. 18 Issue 114, p169-180, 12p
مصطلحات موضوعية: BIODEGRADABLE materials, PACKAGING film, METALLIC oxides, PACKAGING materials, ZINC oxide, GLUCANS, FISHERY products
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Mathematical modeling of thin-layer garlic with hot air dryer and under vacuum. (English)
المؤلفون: فریبا سهرابی, نارملا آصفی, ارمغان سالم
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Jul2021, Vol. 18 Issue 113, p363-375, 13p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, FACTORIAL experiment designs, OXIDANT status, TRITICALE, GLUCANS, SENSORY evaluation, BREAD, CARBOHYDRATES
-
9دورية أكاديمية
Alternate Title: Modeling of Mass and Heat Transfer in Deep Fat Frying Process and Evaluation in Potato Food Model. (English)
المؤلفون: آذر نقوي گرگري, نارملا آصفی, لیلا روفه گري نژا
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); May2021, Vol. 18 Issue 111, p345-360, 16p
مصطلحات موضوعية: HEAT transfer coefficient, DEEP frying, SEPARATION of variables, MASS transfer, HEAT transfer
-
10دورية أكاديمية
Alternate Title: The impact of ultrasound and blanching technology on effective diffusivity and uptake of oil in zucchini during deep fat frying. (English)
المؤلفون: آیدا آزادگ, نارملا آصفی
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); May2021, Vol. 18 Issue 111, p371-382, 12p
مصطلحات موضوعية: DEEP frying, HEAT transfer coefficient, SEPARATION of variables, MASS transfer, HEAT transfer