-
1
المؤلفون: Masako, SATO
المصدر: 児童学研究 : 聖徳大学児童学研究所紀要. 25:1-9
مصطلحات موضوعية: 主食・主菜・副菜, Elementary school, アレンジ, 家庭科, Menu planning, 小学校, Arrangement, Home economics, Staple food・Main dish・Side dish, 献立作成
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::6d7c1002d948e197edd4e525068e342a
https://seitoku.repo.nii.ac.jp/records/1713 -
2
المؤلفون: Yuka, Takaki, Shinpei, Yamashita, Eri, Miyuki, Hideki, Kimura
المصدر: 宇部フロンティア大学紀要・年報. 2:33-38
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::1457af0e85dead11d19f181a509129d7
https://ypir.lib.yamaguchi-u.ac.jp/uf/262 -
3
المؤلفون: KAZAMI, Kimiko, KOBAYASHI, Yoko
المصدر: 紀要. :1-13
مصطلحات موضوعية: 食べる楽しさ, 保護者, digestive, oral, and skin physiology, 食事調査, 主食・主菜・副菜 野菜・果物摂食量, 幼児, 栄養バランス, 幼稚園
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::6ccee1b37affe0ff4a5ac596f5bbf942
https://tsc.repo.nii.ac.jp/records/3903 -
4
المؤلفون: Tatsuya, Koyama, Sachiko, Chiba, Naomi, Konuma, Yohei, Mukai, Tomoko, Ohno
المصدر: 青森保健医療福祉研究 = Aomori Journal of Health and Welfare. 2(1):1-7
مصطلحات موضوعية: lifestyle, 第一次産業, primary industry workers, Japanese well-balanced meals, 主食・主菜・副菜を組み合わせた食事, 生活習慣
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::c297ebd08b8aea44435ba674a1b26a9b
http://id.nii.ac.jp/1591/00002151/ -
5
المصدر: 東北女子短期大学紀要. 58:61-69
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::91be24f0550ec22ce7a5b658820e7520
http://id.nii.ac.jp/1618/00000073/ -
6
المصدر: Journal of Life Science Research. 17:1-6
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::8a8bb8565310f1030c3c1e57485faa24
http://hdl.handle.net/10466/00016892 -
7
المصدر: 医療保健学研究 : つくば国際大学紀要 = Medical and Health Science Research : Bulletin of Tsukuba International University. 10:13-28
مصطلحات موضوعية: 野菜, Food environment, Provision goals of energy and nutrients, 食環境整備, Side dish, University cafeteria, 副菜, 大学生, Vegetable, 学生食堂, 給与栄養目標量
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::f13532195dd765e5659269c00def502c
http://id.nii.ac.jp/1565/00000642/ -
8
المصدر: 比治山大学紀要 = Bulletin of Hijiyama University. 24:227-238
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::4640f07e9d1a5bbccc8cd1b6cd1df7f6
http://id.nii.ac.jp/1819/00000104/ -
9
المصدر: 比治山大学紀要. 24:227-238
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::786bf48c3d33ecf4e610790bf240ada8
http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/12508 -
10
المصدر: 長野県短期大学紀要 = Journal of Nagano Prefectural College. 70:75-80
مصطلحات موضوعية: 献立作成能力, side dishes, 食事バランス, menu planning ability, 副菜, meal balance
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::3dd7d6f81b4449f456579c1c8fa154e0
http://id.nii.ac.jp/1118/00001214/