-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: MA Qian (马茜), YU Hong (俞红), XU Junhua (徐俊华), XU Lidan (许丽丹), FANG You (方友), ZHEN Yanping (郑艳平), LI Yanlan (李燕兰), LIANG Xiao (梁肖), LU Mingya (陆明雅), ZHANG Yijun (张轶俊)
المصدر: 中西医结合护理, Vol 8, Iss 3, Pp 43-48 (2022)
مصطلحات موضوعية: traditional chinese medicine constitution, qi deficiency, online, conditioning, auricular point massage, respiratory tract infection, negative emotions, 中医体质, 气虚质, 线上, 调理, 耳穴按摩, 呼吸道感染, 负性情绪, Nursing, RT1-120
وصف الملف: electronic resource
-
2
المصدر: 常葉大学教育学部紀要 = Tokoha University Faculty of Education research review. 43:313-318
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::23798941be5bb72a395ad9f024a3e436
http://id.nii.ac.jp/1412/00002447/ -
3
المؤلفون: Miki, Imai
المصدر: 昭和女子大学現代教育研究所紀要. 8:57-66
مصطلحات موضوعية: food culture, modern food literature, 食教育, Cooking Education, 調理, 近代の食物文献, food education, Cooking, 食文化, 調理教育
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::75250ca75693ef01ca010c3389277340
http://id.nii.ac.jp/1203/00006992/ -
4
المؤلفون: NAKAGAWA, Nanami, KINOSHITA, Mai, OSUGI, Eriko, WAKASUGI, Yusuke, SUGINO, Kae, KOMADA, Ai, UMEHARA, Yoriko, HOTTA, Chizuko
المصدر: 鈴鹿大学・鈴鹿大学短期大学部紀要. (6):199-208
مصطلحات موضوعية: learning motivation, 学習意欲, 学生, dietitian training schools, 栄養士養成, 調理技術, college students, 調理操作頻度, cooking operations, cooking skills
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::6e3c4a650ba6c9591cd48ff9b79627e3
https://suzuka.repo.nii.ac.jp/records/3073 -
5
المؤلفون: Kumi, Saito
المصدر: 生活環境科学研究所研究報告 = Annual report of the Institute of Living and Environmental Sciences. 55:21-32
مصطلحات موضوعية: Molecular gastronomy, 介護食, Dysphasia, 摂食・嚥下困難, 分子調理, Nursing-care food
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::b8df6b2d27dd0cfd035a0fa5a1c711d4
http://id.nii.ac.jp/1502/00000683/ -
6
المصدر: 比治山大学紀要 = Bulletin of Hijiyama University. 29:171-179
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::86b3ba4c0b9c125e0adbe1f721dc5b20
http://id.nii.ac.jp/1819/00002413/ -
7
المؤلفون: Ryoko, KIKUCHI, Natsuki, YOSHINAGA, Shunsuke, FUJII, Tomoaki, NODA, Takako, KOGA
المصدر: 長崎国際大学論叢 = Nagasaki International University Review. 23:83-89
مصطلحات موضوعية: 加熱法, water-cooling t ime, 大量調理機器, large-scale cooking equipment, 水冷時間, heating methods
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::db20a6117d4f5c0bb5c43719bfe52919
http://id.nii.ac.jp/1171/00001651/ -
8
المصدر: 神戸女子大学家政学部紀要. 56:15-19
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::f0c2e75673c8d666bb6ca79e753d708c
https://suica.repo.nii.ac.jp/records/4021 -
9
المصدر: 信州大学教育学部研究論集. 17:273-286
مصطلحات موضوعية: バーチャルリアリティ, 調理用熱源, 家庭科教育, 火の取り扱い, ICT活用
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::2a777cf1b188dd46d8c5ac0024494767
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/records/2001396 -
10
المصدر: 愛知教育大学教職キャリアセンター紀要. 8:71-78
مصطلحات موضوعية: 調理実習, クラス, 授業評価アンケート, STYP:大学, ETYP:教育関連論文
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::7ff9bbb4488d99fa904fe676b59e7817
http://hdl.handle.net/10424/00009858