-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: A. Lialyk, K. Kravcheniuk, M. Kukhtyn
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 26, Iss 101, Pp 35-40 (2024)
مصطلحات موضوعية: rye and wheat flour, lactic acid and propionic acid bacteria, dough fermentation, rye-wheat bread., Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: A. T. Lialyk, A. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 21, Iss 91, Pp 124-129 (2019)
مصطلحات موضوعية: experimental samples of cheese paste, cheese paste with linseed oil, sour milk cheese, microbiological parameters, storage temperature, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3
المؤلفون: Larysa Bal-Prylypko, Mykola Nikolaenko, Ludmila Stepasyuk, Olena Cherednichenko, Anastasiya Lialyk
المصدر: Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal. 8:170-187
مصطلحات موضوعية: Marketing, Business, Management and Accounting (miscellaneous), Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e93c71f5e043a946cfe4d431f3f52c9c
https://doi.org/10.51599/are.2022.08.04.08 -
4دورية أكاديمية
Alternate Title: ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ЗБАГАЧЕННЯМ БОРОШНОМ ТЕФУ. (Ukrainian)
المؤلفون: Naumenko, Oksana, Hetman, Inna, Chyzh, Valentyna, Gunko, Sergiy, Bal-Prylypko, Larysa, Bilko, Marina, Tsentylo, Leonid, Lialyk, Anastasiya, Ivanytska, Alla, Liashenko, Svitlana
المصدر: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2023, Vol. 123 Issue 11, p33-41, 9p
مصطلحات موضوعية: BREAD, FLOUR, BREAD quality, TEFF, PANTOTHENIC acid, LACTIC acid bacteria, NUTRITIONAL value
-
5
المؤلفون: A. Lialyk, M. Kuhtyn, O. Pokotylo, L. Bejko
المصدر: Visnyk agrarnoi nauky. 99:78-83
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_compound, food.ingredient, food, stomatognathic system, Linseed oil, Chemistry, Food products, Sour milk, food and beverages, Composition (visual arts), Microbiological quality, Food science, Lactic acid
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1951bca7fff9e175d58f9425c29ea4f9
https://doi.org/10.31073/agrovisnyk202103-10 -
6
المؤلفون: Ludmila Beyko, Anastasiia Lialyk, Oleg Pokotylo, Oksana Mazur, Svetlana Dobrovolska, M. D. Kukhtyn, Yulia Horiuk
المصدر: Nova Biotechnologica et Chimica. 19:216-222
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_classification, Chemistry, Health, Toxicology and Mutagenesis, food and beverages, Hewlett packard, Analytical Chemistry, law.invention, Capillary column, law, Oil content, Flame ionization detector, Food science, Fatty acid composition, Control sample, Food Science, Biotechnology, Polyunsaturated fatty acid
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5fef9fd4dfcbf81abe0919cf051e9991
https://doi.org/10.36547/nbc.v19i2.776 -
7
المؤلفون: Bal-Prylypko, Larysa, Nikolaenko, Mykola, Stepasyuk, Ludmila, Cherednichenko, Olena, Lialyk, Anastasiya
مصطلحات موضوعية: concentration, purchasing power, Livestock Production/Industries, influence of factors, Demand and Price Analysis, pork, Agribusiness, correlation and regression analysis, price
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::893dd8dbfd33e6c145234af7e6a77e1c
-
8
المؤلفون: Nikolay Kukhtyn, Anastasiya Lialyk, Liudmila Beyko, Oleg Pokotylo
المصدر: TECHNICAL SCIENCES AND TECHNOLOGIES. :287-295
مصطلحات موضوعية: 010309 optics, 020208 electrical & electronic engineering, 0103 physical sciences, 0202 electrical engineering, electronic engineering, information engineering, 02 engineering and technology, 01 natural sciences
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4dfee18af6a4b0610741a9c205e9a0d8
https://doi.org/10.25140/2411-5363-2020-1(19)-287-295 -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.