يعرض 1 - 10 نتائج من 19 نتيجة بحث عن '"Afoakwah, Newlove Akowuah"', وقت الاستعلام: 0.91s تنقيح النتائج
  1. 1
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Moneim Elhadi Sulieman, Abdel, editorAff1, Alshammari, Nawaf Ibrahim, editorAff2

    المصدر: Microbial Toxins in Food Systems: Causes, Mechanisms, Complications, and Metabolism. :415-426

  2. 2
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Moneim Elhadi Sulieman, Abdel, editorAff1, Alshammari, Nawaf Ibrahim, editorAff2

    المصدر: Microbial Toxins in Food Systems: Causes, Mechanisms, Complications, and Metabolism. :387-397

  3. 3
    كتاب إلكتروني

    المؤلفون: Mahunu, Gustav KomlaAff3, Afoakwah, Newlove AkowuahAff3

    المساهمون: Moneim Elhadi Sulieman, Abdel, editorAff1, Alshammari, Nawaf Ibrahim, editorAff2

    المصدر: Microbial Toxins in Food Systems: Causes, Mechanisms, Complications, and Metabolism. :399-413

  4. 4
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Moneim Elhadi Sulieman, Abdel, editorAff1, Alshammari, Nawaf Ibrahim, editorAff2

    المصدر: Microbial Toxins in Food Systems: Causes, Mechanisms, Complications, and Metabolism. :373-386

  5. 5
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Ogwu, Matthew Chidozie, editorAff1, Izah, Sylvester Chibueze, editorAff2, Ntuli, Nontuthuko Rosemary, editorAff3

    المصدر: Food Safety and Quality in the Global South. :151-195

  6. 6
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Ogwu, Matthew Chidozie, editorAff1, Izah, Sylvester Chibueze, editorAff2, Ntuli, Nontuthuko Rosemary, editorAff3

    المصدر: Food Safety and Quality in the Global South. :95-122

  7. 7
  8. 8
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Elhadi Sulieman, Abdel Moneim, editorAff1, Adam Mariod, Abdalbasit, editorAff2

    المصدر: African Fermented Food Products- New Trends. :473-485

  9. 9
    كتاب إلكتروني

    المؤلفون: Afoakwah, Newlove AkowuahAff3, Mahunu, Gustav KomlaAff3

    المساهمون: Elhadi Sulieman, Abdel Moneim, editorAff1, Adam Mariod, Abdalbasit, editorAff2

    المصدر: African Fermented Food Products- New Trends. :525-536

  10. 10
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Elhadi Sulieman, Abdel Moneim, editorAff1, Adam Mariod, Abdalbasit, editorAff2

    المصدر: African Fermented Food Products- New Trends. :497-509