-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Alfonso Valenzuela B, Julio Sanhueza C
المصدر: Grasas y Aceites, Vol 60, Iss 5, Pp 439-452 (2009)
مصطلحات موضوعية: adipokines, brown adipose tissue, temperature regulation, white adipose tissue, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Alfonso Valenzuela B
المصدر: Grasas y Aceites, Vol 60, Iss 2, Pp 203-212 (2009)
مصطلحات موضوعية: brain phospholipids, docosahexaenoic acid, mood disorders, neural function, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Alfonso Valenzuela B, Julio Sanhueza, Susana Nieto
المصدر: Grasas y Aceites, Vol 54, Iss 3, Pp 295-303 (2003)
مصطلحات موضوعية: functional foods, lipid oxidation, natural antioxidants, oxidative rancidity, oxidative stress, synthetic antioxidants, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4
المصدر: Revista chilena de nutrición. 46:491-498
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, business.industry, Medicine, business, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9bb2d098c780d505924947559eb93adc
https://doi.org/10.4067/s0717-75182019000400491 -
5
المؤلفون: Alfonso Valenzuela B, Rodrigo Valenzuela B
المصدر: Revista chilena de nutrición. 42:404-408
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4afd24c89afa458eaf67b6e6fb8d3855
https://doi.org/10.4067/s0717-75182015000400013 -
6
المؤلفون: Julio Sanhueza C, Alfonso Valenzuela B, Rodrigo Valenzuela B
المصدر: Revista chilena de nutrición. 42:306-310
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Philosophy, Humanities, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::df12ecf6e2ff86857315fae611ad95fe
https://doi.org/10.4067/s0717-75182015000300013 -
7
المؤلفون: Alfonso Valenzuela B, Julio Sanhueza C, Rodrigo Valenzuela B, Fernando de la Barra D, Gladys Morales I
المصدر: Revista chilena de nutrición. 41:433-438
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8e9148444fd15f0ed239f795cf2371fa
https://doi.org/10.4067/s0717-75182014000400013 -
8
المؤلفون: Rodrigo Valenzuela B, Julio Sanhueza C, Marcela González A, Jessica Morales P, Gladys Morales I, Alfonso Valenzuela B
المصدر: Revista chilena de nutrición. 41:319-327
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9d20120eeb908488815eb11b621b27d0
https://doi.org/10.4067/s0717-75182014000300014 -
9
المؤلفون: Rodrigo Valenzuela B, Alfonso Valenzuela B
المصدر: Revista chilena de nutrición. 41:205-211
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e8894e475e4c399f1ba20e7820a02149
https://doi.org/10.4067/s0717-75182014000200012 -
10
المصدر: Revista chilena de nutrición. 41:198-204
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::891ad5da01c691ae2d7aca68f938e598
https://doi.org/10.4067/s0717-75182014000200011