-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sabrine Kobbi, Hajer Bougatef, Rafik Balti, Remi Przybylski, Assaad Sila, Pascal Dhulster, Ali Bougatef, Naïma Nedjar
المصدر: Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 58 (2023)
مصطلحات موضوعية: antimicrobial, antioxidant, beef meat, bioactive peptide, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wafa Karoud, Noura Brahmi, Houda Hamed, Mohamed Salah Allagui, Ali Bougatef, Assaâd Sila
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100266- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cholesterol-enriched diet, Hepatoprotective, Hypocholesterolemic, Merluccius merluccius, Oxidative stress, Protein hydrolysates, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hajer Bougatef, Assaad Sila, Ali Bougatef, Oscar Martínez-Alvarez
المصدر: Marine Drugs, Vol 22, Iss 4, p 156 (2024)
مصطلحات موضوعية: squid byproducts, ACE, DPP-IV, Prolyl Oligopeptidase, bioactive peptides, protein hydrolysates, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Sawssen Ben Chikha, Hajer Bougatef, Federica Capitani, Ikram Ben Amor, Francesca Maccari, Jalel Gargouri, Assaad Sila, Nicola Volpi, Ali Bougatef
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 3887 (2023)
مصطلحات موضوعية: Belone belone, by-products, chondroitine sulfate, dermatan sulfate, chemical characterization, anticoagulant activity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hajer Bougatef, Cristina de la Vega-Fernández, Assaad Sila, Ali Bougatef, Oscar Martínez-Alvarez
المصدر: Marine Drugs, Vol 21, Iss 2, p 131 (2023)
مصطلحات موضوعية: by-catch, protein hydrolysates, angiotensin converting enzyme, bioactive peptides, upgrading, fish skin, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jannet Kamoun, Fatma Krichen, Imed Koubaa, Nacim Zouari, Ali Bougatef, Abdelkarim Abousalham, Ahmed Aloulou
المصدر: Heliyon, Vol 7, Iss 4, Pp e06717- (2021)
مصطلحات موضوعية: In vitro lipolysis, Star anise seedpod oil, Lipid-based drug delivery systems, Multifunctional lipid excipient, Biological activities, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Nora Athmani, Faiza Dehiba, Amine Allaoui, Ahmed Barkia, Ali Bougatef, Myriem Y Lamri-Senhadji, Moncef Nasri, Ahmed Boualga
المصدر: Nutrition & Santé, Vol 05, Iss 02, Pp 89-99 (2016)
مصطلحات موضوعية: Cholesterolemia, Hydrolysates, Sardine, Sardinelle, LCAT, Antioxidant status, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Medicine (General), R5-920
وصف الملف: electronic resource
Relation: http://www.nutrition-sante.dz/articles/effets-de-deux-hydrolysats-de-proteines-de-poisson-sardina-pylchardus-et-sardinella-aurita-sur-le-transport-inverse-du-cholesterol-et-le-statut-redox-chez-le-rat-soumis-a-un-regime-enrichi-en-cholesterol-nora-athmani-faiza-dehiba-amine-allaoui; https://doaj.org/toc/2253-0983; https://doaj.org/toc/2353-026X
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Assaad Sila, Ali Bougatef
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 21, Iss , Pp 10-26 (2016)
مصطلحات موضوعية: Antioxidant peptides, Degree of hydrolysis, Identification, Fish by-products, Marine organisms, Proteases, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Sabrine Kobbi, Rafik Balti, Ali Bougatef, Guillaume Le Flem, Loubna Firdaous, Muriel Bigan, Gabrielle Chataigné, Semia Chaabouni, Pascal Dhulster, Naima Nedjar
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 18, Iss , Pp 703-713 (2015)
مصطلحات موضوعية: Alfalfa protein, RuBisCO, Enzymatic hydrolysis, Purification, Identification, Antibacterial peptides, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Abir Mokni Ghribi, Assaâd Sila, Rémi Przybylski, Naima Nedjar-Arroume, Ines Makhlouf, Christophe Blecker, Hamadi Attia, Pascal Dhulster, Ali Bougatef, Souhail Besbes
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 12, Iss , Pp 516-525 (2015)
مصطلحات موضوعية: Chickpea, Protein concentrate, Antioxidant activity, Peptide, Mass spectrometry, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource