-
1دورية أكاديمية
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 20, Iss 2, Pp 249-266 (2024)
مصطلحات موضوعية: brined cheese, ozonation, physicochemical properties, storage period, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Aliakbar Gholamhosseinpour, Seyed Mohammad Bagher Hashemi, Fatemeh Safari, Kaouther Kerboua
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 102, Iss , Pp 106726- (2024)
مصطلحات موضوعية: Stirred yoghurt, Starter cultures, Probiotic, Sonication, Functional and bioactive properties, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 10, p 4206 (2023)
مصطلحات موضوعية: antibacterial activity, antioxidant capacity, essential oil, Rosmarinus officinalis L., Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 6, Pp 166-153 (2022)
مصطلحات موضوعية: analogue cheese, lactic acid bacteria, ripening time, starter culture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 13, Iss 6, Pp 80-91 (2018)
مصطلحات موضوعية: Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 17:317-323
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, Safety, Risk, Reliability and Quality, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
7
المؤلفون: Shima Kaveh, Aliakbar Gholamhosseinpour, Seyed Mohammad Bagher Hashemi, Dornoush Jafarpour, Juan M. Castagnini, Yuthana Phimolsiripol, Francisco J. Barba
المصدر: International Journal of Food Science & Technology.
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
8
المصدر: Postharvest Biology and Technology. 199:112275
مصطلحات موضوعية: Horticulture, Agronomy and Crop Science, Food Science
-
9
-
10
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 15:1634-1643
مصطلحات موضوعية: ABTS, biology, Lactobacillus fermentum, DPPH, General Chemical Engineering, 010401 analytical chemistry, food and beverages, Cold storage, 04 agricultural and veterinary sciences, Biopreservation, biology.organism_classification, 040401 food science, 01 natural sciences, Industrial and Manufacturing Engineering, 0104 chemical sciences, Lactic acid, chemistry.chemical_compound, 0404 agricultural biotechnology, chemistry, Lactobacillus, Fermentation, Food science, Safety, Risk, Reliability and Quality, Food Science