-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Sans Molins, Sílvia
المساهمون: University/Department: Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
مرشدي الرسالة: Simó Cruanyes, Joan
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Allium cepa L, Análisi sensorial, Calçot, Composició nutricional, Espectroscòpia NIR, Influència ambiental, Quimimometria, Varietat tradicional, Landrace, Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/667949
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Demir, Z.Aff1, IDS1064229323603074_cor1
المصدر: Eurasian Soil Science. 57(6):1057-1071
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Singh, Hira, Zimik, Masochon, Mangal, Manisha, Gaikwad, Kishore, Singh, Shrawan, Rao, A. R., Khar, AnilAff1, IDs10681024033341_cor7
المصدر: Euphytica: International Journal of Plant Breeding. 220(5)
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yılmaz, Hüseyin, Kalefetoğlu Macar, TuğçeAff2, IDs11356023301935_cor2, Macar, Oksal, Çavuşoğlu, Kültiğin, Yalçın, Emine
المصدر: Environmental Science and Pollution Research. 30(51):110826-110840
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Е.А. Чередниченко, С.Ф. Гавриш, А.Ф. Першин, М.В. Будылин
المصدر: Письма в Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 10, Iss 1, Pp 29-34 (2024)
مصطلحات موضوعية: лук репчатый, allium cepa l., dh-технологии, гиногенез, гетерозисные гибриды, ортоиспытание, коэффици- ент вариации, Genetics, QH426-470
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ulukapi Kamile, Nasircilar Ayse Gul
المصدر: Folia Horticulturae, Vol 36, Iss 1, Pp 19-34 (2024)
مصطلحات موضوعية: allium cepa l., gene expression, genetic template stability, growth attributes, salinity, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2083-5965
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Umer, Mahr Un Nisa, Nazir Ahmad, Muhammad Abdul Rahim, Ladislaus Manaku Kasankala
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 2, Pp 1067-1081 (2024)
مصطلحات موضوعية: biochemical parameters, growth performance, HPLC‐UV, nitrogen balance, nutrient digestibility, onion (Allium cepa L.), Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Beyza Katırcıoğlu, Semra Navruz-Varlı
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: onion (Allium cepa L.), garlic (Allium sativum L.), leek (Allium porrum L.), phenolic compounds, preparation, cooking, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Han, JiWonAff1, Aff2, Kim, Cheol-Woo, Kim, SunggilAff2, IDs1358002300519w_cor3
المصدر: Horticulture, Environment, and Biotechnology. 64(5):801-810
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Seymen, MusaAff1, IDs1034302300854z_cor1, Şahin, Abdullah Şamil, Tanrıverdi, Ömer Burak
المصدر: Gesunde Pflanzen: Pflanzenschutz - Verbraucherschutz - Umweltschutz. 75(5):1639-1652