-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hisham Ahmed, Rasaq S. Abolore, Swarna Jaiswal, Amit K. Jaiswal
المصدر: Biomass, Vol 4, Iss 2, Pp 286-312 (2024)
مصطلحات موضوعية: spent coffee grounds, biorefinery, biochar, cellulose, lignin, polyphenols, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jahnavi Kumari Singh, Palanisamy Bruntha Devi, G. Bhanuprakash Reddy, Amit K. Jaiswal, Digambar Kavitake, Prathapkumar Halady Shetty
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
مصطلحات موضوعية: Weissella genus, Weissella bacteriocins, biosynthesis, properties, food and health applications, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Simran Sharma, Ritesh Sharma, S. Chakkaravarthi, Saravanan Mani, Ankur Kumar, Shruti Mishra, R. Sasikumar, Amit K. Jaiswal
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100690- (2024)
مصطلحات موضوعية: Herbs-spices, Rice cracker, Frying, Antioxidant capacity, Nutritional Properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Rasaq S. Abolore, Swarna Jaiswal, Amit K. Jaiswal
المصدر: Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 7, Iss , Pp 100396- (2024)
مصطلحات موضوعية: Green solvents, Cellulose, Cellulose derivatives, Environmental sustainability, Eco-friendly pretreatment, Delignification, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 17, Iss , Pp 101224- (2024)
مصطلحات موضوعية: Elaeagnus latifolia, Physicochemical properties, Phytochemical analysis, Antinutritional properties, Phenolic compounds, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: L. Susmita Devi, Amit K. Jaiswal, Swarna Jaiswal
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100720- (2024)
مصطلحات موضوعية: Fruits and vegetables, Postharvest shelf life, Food packaging and preservation, Edible films and coatings, Hydrophobicity, Water vapor permeability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100436- (2023)
مصطلحات موضوعية: Nanocellulose, Antimicrobial properties, Barrier properties, Food packaging, Metal oxide, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Amit K. Jaiswal, Michelle L. Thaxton, Georgia M. Scherer, Jacob P. Sorrentino, Neil K. Garg, Dinesh S. Rao
المصدر: RNA Biology, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
مصطلحات موضوعية: RNA binding proteins, post-transcriptional gene regulation, drug discovery, Acute leukaemia, RNA splicing, Genetics, QH426-470
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Luana de S. C. Carnaval, Amit K. Jaiswal, Swarna Jaiswal
المصدر: Journal of Composites Science, Vol 8, Iss 2, p 41 (2024)
مصطلحات موضوعية: waste valorization, natural active compounds, renewable polymers, sustainable materials, bio-based films and coatings, agro-food industry, Technology, Science
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ann Conway, Swarna Jaiswal, Amit K. Jaiswal
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 387 (2024)
مصطلحات موضوعية: entomophagy, consumer perceptions, consumer concerns, safe food, food hazards, nutritional composition, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource