-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lucas Arantes-Pereira, Flávia C. Vargas, Júlio C.C. Balieiro, Ana Monica Q.B. Bittante, Paulo J.A. Sobral
المصدر: International Journal of Food Studies, Vol 5, Iss 2 (2016)
مصطلحات موضوعية: techniques, tenderness, variability, blade thickness, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jeannine Bonilla Lagos, Nívea M. Vicentini, Rodolfo M.C. Dos Santos, Ana Mônica Q.B. Bittante, Paulo J. A. Sobral
المصدر: International Journal of Food Studies, Vol 4, Iss 1 (2015)
مصطلحات موضوعية: edible films, mechanical essays, puncture tests, glycerol, sorbitol, models, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Patricia Argemira Costa, Izabel Cristina Freitas Moraes, Ana Mônica Q.B. Bittante, Paulo José do Amaral Sobral, Catarina A. Gomide, Celso C. Carrer
المصدر: International Journal of Food Studies, Vol 2, Iss 1 (2013)
مصطلحات موضوعية: Viscosity, Glass transition, Water activity, DSC, Water content, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource