-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Gonçalo Nuno Martins, Angela Daniela Carboni, Ayelén Amelia Hugo, Paula Cristina Castilho, Andrea Gómez-Zavaglia
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 12, p 2324 (2023)
مصطلحات موضوعية: galacto-oligosaccharides, pulses, Lactiplantibacillus plantarum, circular economy, waste management, culture medium, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديميةLactic Acid Bacteria in the Production of Traditional Fermented Foods and Beverages of Latin America
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 4, p 315 (2023)
مصطلحات موضوعية: fermentation, bacteria, health, nutritional characteristics, food industry, native foods, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Angela Daniela Carboni, Andrea Gómez-Zavaglia, Maria Cecilia Puppo, María Victoria Salinas
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 13, p 1866 (2022)
مصطلحات موضوعية: prebiotics, calcium, frozen dough, fortified breads, bread quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Pharmaceutics, Vol 14, Iss 4, p 735 (2022)
مصطلحات موضوعية: polymer–liposome complexes, Pluronic®-poly(acrylic acid), Pluronic®-poly(N,N-dimethylaminoethyl methacrylate), stimuli-responsive, intelligent drug delivery systems, Pharmacy and materia medica, RS1-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 40, Iss , Pp 128-136 (2018)
مصطلحات موضوعية: In vitro digestion, Nutritionally relevant compounds, Fruit-based beverage, Natural antimicrobials, Ultrasound, Storage, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 39, Iss , Pp 299-305 (2017)
مصطلحات موضوعية: Lactic acid bacteria, Iron, Pectin, Ionotropic gelation, Encapsulation, Gastro-intestinal tract, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Caroliny Mesquita Araújo, Karoliny Brito Sampaio, Francisca Nayara Dantas Duarte Menezes, Erika Tayse da Cruz Almeida, Marcos dos Santos Lima, Vanessa Bordin Viera, Estefânia Fernandes Garcia, Andrea Gómez-Zavaglia, Evandro Leite de Souza, Maria Elieidy Gomes de Oliveira
المصدر: Microorganisms, Vol 8, Iss 1, p 96 (2020)
مصطلحات موضوعية: fruit, agroindustrial coproducts, preservation, protectants, lactobacillus, cell damage, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: María José Tavera-Quiroz, Nelson Romano, Pablo Mobili, Adriana Pinotti, Andrea Gómez-Zavaglia, Nora Bertola
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 16, Iss , Pp 164-173 (2015)
مصطلحات موضوعية: Lactobacillus plantarum, Probiotics, Apple snacks, Methylcellulose, Isomalt, Fructooligosaccharides, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9
المؤلفون: Laureana Guerra, Micaela Ureta, Diana Romanini, Nadia Woitovich, Andrea Gómez-Zavaglia, Adriana Clementz
المصدر: Food Research International. 170:112991
مصطلحات موضوعية: Food Science
-
10