-
1دورية أكاديمية
المصدر: Genes, Vol 15, Iss 5, p 576 (2024)
مصطلحات موضوعية: Bos taurus, LCORL, NCAPG, whole-genome sequencing, body weight, haplotype, Genetics, QH426-470
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 6, Iss 1 (2022)
مصطلحات موضوعية: pork, color, discoloration, quality, color stability, myoglobin, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna C. Dilger, Bailey Harsh, Daniel W Shike, Dustin Boler, Haining Zhu, Jing Chen, Shuting Li, Surendranath P. Suman, Yifei Wang
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 6, Iss 1 (2022)
مصطلحات موضوعية: beef color stability, myoglobin, post-translational modifications, vitamin E, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديميةEffect of Instrument Settings and Measurement Environment on Pork Color Measurements and Variability
المؤلفون: Anna C. Dilger, Bailey Harsh, David McKenna, Dustin Boler, Heather Rode, Kayla E Barkley
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 5, Iss 1 (2021)
مصطلحات موضوعية: variability, variation, pork, instrumental color, color, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna C. Dilger, Bailey Harsh, Dani C Shirey, Erin Bryan, Jack Redifer
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 5, Iss 1 (2021)
مصطلحات موضوعية: variability, pork, grilling, beef, sous vide, endpoint temperature, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Taylor N. Nethery, Dustin D. Boler, Bailey N. Harsh, Anna C. Dilger
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 1, p 131 (2022)
مصطلحات موضوعية: cooking rate, degree of doneness, pork, tenderness, Warner-Bratzler shear force, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lauren T. Honegger, Erin E. Bryan, Hannah E. Price, Taylor K. Ruth, Dustin D. Boler, Anna C. Dilger
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 1, p 106 (2021)
مصطلحات موضوعية: consumer preference, cooked color, degree of doneness, grill, pork, sous-vide, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna C. Dilger, Annie B. Lerner, Bailey Harsh, Brandon Fields, Brittany A. Olson, David A. King, Dustin Boler, Elaine Richardson, Emily A. Rice, Hannah E. Price, Jason C Woodworth, Jessica E. Lowell, Joel M. DeRouchey, John M. Gonzalez, Kayla E. Barkley, Lauren L. Prill, Lauren T. Honegger, Lindsey N. Drey, Matt W. Allerson, Mike D. Tokach, Robert D. Goodband, Steven D Shackelford, Steve S. Dritz, Tommy Wheeler, Travis O'Quinn
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 3, Iss 1 (2019)
مصطلحات موضوعية: consumer preference, heavy pigs, hot carcass weight, visual evaluation, pork quality, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna C. Dilger, Annie B. Lerner, Bailey Harsh, Brandon Fields, Brittany A. Olson, David A. King, Dustin Boler, Elaine Richardson, Emily A. Rice, Hannah E. Price, Jason C Woodworth, Jessica E. Lowell, Joel M. DeRouchey, John M. Gonzalez, Kayla E. Barkley, Lauren L. Prill, Lauren T. Honegger, Lindsey N. Drey, Matt W. Allerson, Mike D. Tokach, Robert D. Goodband, Steven D Shackelford, Steve S. Dritz, Tommy Wheeler, Travis O'Quinn
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 3, Iss 1 (2019)
مصطلحات موضوعية: consumer, palatability, heavy pigs, hot carcass weight, pork quality, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna C. Dilger, Annie B. Lerner, Bailey Harsh, Brandon Fields, David A. King, Dustin Boler, Elaine Richardson, Emily A. Rice, Hannah E. Price, Jason C Woodworth, Jessica E. Lowell, Joel M. DeRouchey, Kayla E. Barkley, Lauren T. Honegger, Matt W. Allerson, Mike D. Tokach, Robert D Goodband, Steven D Shackelford, Steve S. Dritz, Tommy Wheeler, Travis O'Quinn
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 3, Iss 1 (2019)
مصطلحات موضوعية: color, heavy pigs, pork quality, hot carcass weight, tenderness, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource