-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Joanna Leszczyńska, Agnieszka K. Szczepankowska, Iwona Majak, Dorota Mańkowska, Beata Smolińska, Sylwia Ścieszka, Anna Diowksz, Bożena Cukrowska, Tamara Aleksandrzak-Piekarczyk
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 7, p 976 (2024)
مصطلحات موضوعية: celiac disease, gluten-related diseases, gluten-free diet, endopeptidase, 33-mer peptide, peptidase-encoding genes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Agnieszka Jaśniewska, Anna Diowksz
المصدر: Antioxidants, Vol 10, Iss 8, p 1279 (2021)
مصطلحات موضوعية: sea buckthorn, natural antioxidants, bioactive compounds, functional food, nutraceuticals, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Monika Kajzer, Anna Diowksz
المصدر: Applied Sciences, Vol 11, Iss 13, p 6129 (2021)
مصطلحات موضوعية: gluten-free bread, clean label, beta glucan, psyllium, transglutaminase, gluten-free diet, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Diowksz, Alicja Malik, Agnieszka Jaśniewska, Joanna Leszczyńska
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 5, p 656 (2020)
مصطلحات موضوعية: wheat sourdough bread, digestion, gluten, angiotensin-converting enzyme, alpha-amylase, immunoreactivity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Edyta Kordialik-Bogacka, Anna Diowksz
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 31, Iss 3, Pp 264-269 (2013)
مصطلحات موضوعية: flavour compounds, glycogen, serial repitching, trehalose, yeast, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Joanna Leszczyńska, Anna Diowksz, Agata Łącka, Katarzyna Wolska, Adrian Bartos
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 30, Iss 4, Pp 336-342 (2012)
مصطلحات موضوعية: gliadins, immunoreactivity, lactic acid bacteria, bread, wheat, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
7
المؤلفون: Anna Diowksz
المصدر: Traditional European Breads ISBN: 9783031233517
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::45e4e17c48c66838eaffbb07d180772f
https://doi.org/10.1007/978-3-031-23352-4_12 -
8
المؤلفون: Anna Diowksz, Aleksandra Sadowska
المصدر: Zywnosc Nauka Technologia Jakosc/Food Science Technology Quality. 122:74-84
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::06370ef51a49fd3960718340f9bc53d9
https://doi.org/10.15193/zntj/2020/122/323 -
9
المؤلفون: Aleksandra Sadowska, Anna Diowksz
المصدر: Food Bioscience. 43:101309
مصطلحات موضوعية: biology, Starch, Tissue transglutaminase, digestive, oral, and skin physiology, food and beverages, Wheat bread, Biochemistry, Ingredient, chemistry.chemical_compound, Starter, chemistry, biology.protein, Gluten free, Food science, Food Science
-
10
المؤلفون: Anna Diowksz, Agnieszka Jaśniewska
المصدر: Antioxidants, Vol 10, Iss 1279, p 1279 (2021)
Antioxidantsمصطلحات موضوعية: Physiology, Clinical Biochemistry, Novel food, Review, RM1-950, Biochemistry, functional food, Nutraceutical, Functional food, Food science, Sugar, Molecular Biology, nutraceuticals, natural antioxidants, bioactive compounds, biology, business.industry, Hippophae rhamnoides, Cell Biology, biology.organism_classification, Antimicrobial, sea buckthorn, Food processing, Therapeutics. Pharmacology, business, Cosmeceutical