-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahmoud Alagawany, Mohamed T. El‐Saadony, Talaat K. El‐Rayes, Mahmoud Madkour, Anna Rita Loschi, Alessandro Di Cerbo, Fayiz M. Reda
المصدر: Food and Energy Security, Vol 11, Iss 4, Pp n/a-n/a (2022)
مصطلحات موضوعية: digestive enzymes, growth, intestinal microbiota, quails, SDTP, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-3694
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: David Ranucci, Loredana Di Giacomo, Martina Raggi, Raffaella Branciari, Dino Miraglia, Stefano Rea, Roberta Stocchi, Alessandro Di Cerbo, Rossana Roila, Luca Budelli, Luca Fortugno, Antonio D'Innocenzo, Fausto Cambiotti, Manlio Del Zoppo, Elvio Capecci, Antonio Angellotti, Ezio Ferretti, Anna Rita Loschi
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 4 (2021)
مصطلحات موضوعية: Meat inspection, Abattoir, Risk, Zoonosis, One-health, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Tommaso Iannitti, Alessandro Di Cerbo, Anna Rita Loschi, Stefano Rea, Michiko Suzawa, Julio César Morales‐Medina
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 7, Pp 3173-3180 (2020)
مصطلحات موضوعية: citrus, flavonoid, forced swim test, inflammation, mechanical allodynia, open field, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessandro Di Cerbo, Andrea Mescola, Giuseppe Rosace, Valentina Trovato, Roberto Canton, Ramona Iseppi, Roberta Stocchi, Shakira Ghazanfar, Stefano Rea, Anna Rita Loschi, Carla Sabia
المصدر: Biology, Vol 11, Iss 1, p 97 (2022)
مصطلحات موضوعية: aluminum, food contact materials, sanitizing treatments, TiO2, bacterial inhibition, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessandro Di Cerbo, Giuseppe Rosace, Stefano Rea, Roberta Stocchi, Julio Cesar Morales-Medina, Roberto Canton, Andrea Mescola, Carla Condò, Anna Rita Loschi, Carla Sabia
المصدر: Antibiotics, Vol 10, Iss 8, p 901 (2021)
مصطلحات موضوعية: food contact material, stainless steel, SiOxCyHz coating, hydrophobicity, antibacterial activity, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Claudia Grilli, Roberta Stocchi, Anna Rita Loschi, Fabrizio Conti, Stefano Rea
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 7, Iss 3 (2018)
مصطلحات موضوعية: Food Inspection, Broiler, Mortality, Transport time, Waiting time, Season, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessandro Di Cerbo, Andrea Mescola, Giuseppe Rosace, Roberta Stocchi, Giacomo Rossi, Andrea Alessandrini, Silvia Preziuso, Antonio Scarano, Stefano Rea, Anna Rita Loschi, Carla Sabia
المصدر: Microorganisms, Vol 9, Iss 2, p 248 (2021)
مصطلحات موضوعية: stainless steel, bactericidal effect, roughness, nanotechnological coating, nanoXHAM® D, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessandro Di Cerbo, Andrea Mescola, Ramona Iseppi, Roberto Canton, Giacomo Rossi, Roberta Stocchi, Anna Rita Loschi, Andrea Alessandrini, Stefano Rea, Carla Sabia
المصدر: Biology, Vol 9, Iss 12, p 456 (2020)
مصطلحات موضوعية: bacteriostatic/bactericidal activity, food industry, food contact surfaces, titanium oxide, large-scale roughness, sanitizing treatments, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessandro Di Cerbo, Dino Miraglia, Leonardo Marino, Roberta Stocchi, Anna Rita Loschi, Stefano Fisichella, Natalina Cammertoni, Laura Menchetti, Silvana Farneti, David Ranucci, Raffaella Branciari, Stefano Rea
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 11, p 1694 (2020)
مصطلحات موضوعية: Burrata di Andria, PGI, raw milk, pasteurized milk, physicochemical features, microbiological features, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Stefano Rea, Leonardo Marino, Roberta Stocchi, Raffaella Branciari, Anna Rita Loschi, Dino Miraglia, David Ranucci
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 5, Iss 3 (2016)
مصطلحات موضوعية: Cheesemaking, Burrata cheese, Food quality, Food hygiene, Food safety, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource