-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Juliette Huguet, Christophe Chassard, René Lavigne, Françoise Irlinger, Isabelle Souchon, Stephan Marette, Anne Saint-Eve, Caroline Pénicaud
المصدر: Data in Brief, Vol 48, Iss , Pp 109263- (2023)
مصطلحات موضوعية: Inventory data, Environmental impacts, Environmental performance, Sustainability, Sustainable proteins, Legumes, Computer applications to medicine. Medical informatics, R858-859.7, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Adeline Cortesi, Marine Colpaert, Anne Saint-Eve, Bastien Maurice, Gwenola Yannou-Le Bris, Isabelle Souchon, Caroline Pénicaud
المصدر: Data in Brief, Vol 48, Iss , Pp 109143- (2023)
مصطلحات موضوعية: Life cycle assessment (LCA), Food, Sustainability, Environmental impacts, Industrial ecology, Sustainable food preparation, Computer applications to medicine. Medical informatics, R858-859.7, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Juliette Huguet, Christophe Chassard, René Lavigne, Françoise Irlinger, Isabelle Souchon, Stephan Marette, Anne Saint-Eve, Caroline Pénicaud
المصدر: Cleaner Environmental Systems, Vol 9, Iss , Pp 100115- (2023)
مصطلحات موضوعية: Life cycle assessment (LCA), Fermentation, Sustainable diets, Sustainable proteins, Legumes, Dairy products, Environmental effects of industries and plants, TD194-195
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Data in Brief, Vol 41, Iss , Pp 107950- (2022)
مصطلحات موضوعية: Life cycle assessment (LCA), Food industry, Supply chain, Processed food, Recipe, Computer applications to medicine. Medical informatics, R858-859.7, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Carole Liechti, Julien Delarue, Isabelle Souchon, Véronique Bosc, Anne Saint-Eve
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2022)
مصطلحات موضوعية: market inventory, multiple criteria, sample selection, food reformulation, nutrition, health, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Pedro Martínez Noguera, Jodie Lantoine, Even Le Roux, Suyin Yang, Ralf Jakobi, Svenja Krause, Anne Saint-Eve, Catherine Bonazzi, Barbara Rega
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 18, p 2919 (2022)
مصطلحات موضوعية: legumes, quality, flavor, taste, sensory profile, baking, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Bastien Maurice, Anne Saint-Eve, Aurélia Pernin, Pascal Leroy, Isabelle Souchon
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 10, p 1484 (2022)
مصطلحات موضوعية: multicriteria mapping, processed food, texture, volatile, GC-MS, sandwich bread, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 8, p 1146 (2022)
مصطلحات موضوعية: beany notes, bitter, aroma compounds, fermentation, sensory analysis, olfactometry, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Siddharth Sharan, Jens Zotzel, Johannes Stadtmüller, Daniel Bonerz, Julian Aschoff, Anne Saint-Eve, Marie-Noëlle Maillard, Karsten Olsen, Åsmund Rinnan, Vibeke Orlien
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 10, p 2489 (2021)
مصطلحات موضوعية: PCA, Pearson’s correlation, processing, foam, emulsion, beverage application, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Audrey Cosson, Isabelle Souchon, Julia Richard, Nicolas Descamps, Anne Saint-Eve
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 8, p 969 (2020)
مصطلحات موضوعية: formulation, legume, profile, TDS, multi-intake, bitter, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource