-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Anyan wen, Yiyi Zhu, Yangyang Geng, Likang Qin
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101450- (2024)
مصطلحات موضوعية: Chestnut, Pathogenic fungus, Physiological response, Ultrastructure, Correlation analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Na Liu, Likang Qin, Haiying Zeng, Anyan Wen, Song Miao
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 6, Pp 2195-2210 (2023)
مصطلحات موضوعية: Lactobacillus paracasei, Kluyveromyces marxianus, Proteomic-transcriptomic, Lifestyles, Rice-acid soup soup, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Haiying Zeng, Anran Zhu, Shengling He, Mingjun Wu, Muhammad Mazhar, Anyan Wen, Na Liu, Likang Qin, Song Miao
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 4, Pp 1119-1127 (2023)
مصطلحات موضوعية: Coix seed oil, Monascus purpureus, Fermentation, Composition, Edible safety, Mutagenicity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhoujie Yang, Xiaoli Zhu, Anyan Wen, Likang Qin
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 9, Pp 3143-3153 (2022)
مصطلحات موضوعية: cereal, coix seed, Limosilactobacillus reuteri, volatile flavor compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mazhar Muhammad, Yong Zhu, Anyan Wen, Na Liu, Likang Qin
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: adzuki beans, phenolic compounds, alpha-amylase inhibitory activity, resistant starch, in vitro glycemic index, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhoujie Yang, Xiaoli Zhu, Anyan Wen, Jingqi Ran, Likang Qin, Yi Zhu
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: coix seed milk, Limosilactobacillus reuteri, HFD, hyperlipidemia, intestinal microbiota, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Anyan Wen, Likang Qin, Haiying Zeng, Yi Zhu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 4, Pp 2124-2133 (2020)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, B. subtilis‐fermented polished adlay, drying methods, physicochemical properties, principal component analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhoujie Yang, Anyan Wen, Likang Qin, Yi Zhu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 2, p 187 (2022)
مصطلحات موضوعية: coix seed extract, Limosilactobacillus reuteri, metabolomics, prebiotic, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Anyan Wen, Yong Zhu, Muhammad Mazhar, Likang Qin, Haiying Zeng, Yi Zhu
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 2959 (2021)
مصطلحات موضوعية: dehulled adlay, Bacillus subtilis BJ3-2, anti-proliferative activity, bioactive components, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang, Xin, Zhu, Anran, Li, Xuanchen, He, Shengling, Zhu, Yi, Anyan, Wen, Qin, Likang, Zeng, Haiying
المصدر: Food & Function; 12/21/2023, Vol. 14 Issue 24, p10814-10828, 15p