-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahida Anusha Siddiqui, Tiantian Zhao, Aprilia Fitriani, Safinta Nurindra Rahmadhia, Kazem Alirezalu, Ito Fernando
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 2, Pp 435-473 (2024)
مصطلحات موضوعية: consumer acceptance, entomophagy, insect consumption, sustainable alternative, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jihan Nahda, Aprilia Fitriani
المصدر: Jurnal Pangan dan Agroindustri, Vol 11, Iss 4, Pp 207-218 (2023)
مصطلحات موضوعية: evaluation, food safety, ood manufacturing practices, inflight catering, Agriculture, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Rosiana Khoirunnissa, Andriati Ningrum, Aprilia Fitriani, Supriyadi
المصدر: Jurnal Teknologi Pertanian, Vol 23, Iss 2, Pp 129-138 (2022)
مصطلحات موضوعية: isoterm adsorpsi, jengkol, kabau, lamtoro, petai, tepung, umur simpan, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Putri Maharani, Umar Santoso, Yasmin Aulia Rachma, Aprilia Fitriani, Supriyadi
المصدر: Jurnal Teknologi Pertanian, Vol 23, Iss 2, Pp 151-164 (2022)
مصطلحات موضوعية: kukus, protein in vitro, rebus, tanin, tripsin inhibitor, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Aprilia Fitriani, Umar Santoso, Supriyadi
المصدر: Jurnal Teknologi Pertanian, Vol 22, Iss 1, Pp 35-46 (2021)
مصطلحات موضوعية: kabau, organoleptik, tekstur, warna, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dwi Wiji Lestari, Vivin Atika, Yudi Satria, Aprilia Fitriani, Tri Susanto
المصدر: Jurnal Rekayasa Proses, Vol 14, Iss 2, Pp 128-136 (2020)
مصطلحات موضوعية: batik, biomordant, natural dye, tannin mordant, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Aprilia Fitriani, Retno Indrati, Yustinus Marsono, Supriyadi Supriyadi
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 23, p 3769 (2022)
مصطلحات موضوعية: ACE-I peptides, lamtoro gung, gastrointestinal digestion simulation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2314-5765
-
9دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2314-5765
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Aprilia Fitriani, Umar Santoso, Supriyadi Supriyadi
المصدر: International Journal of Food Science, Vol 2021 (2021)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource