-
1دورية أكاديمية
المصدر: Food Hydrocolloids for Health, Vol 5, Iss , Pp 100177- (2024)
مصطلحات موضوعية: Microencapsulation, Electrospraying, Alginate, Alyssum homolocarpum seed gum, Curcumin, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Arash Ghaitaranpour, Arash Koocheki, Mohebbat Mohebbi
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100751- (2024)
مصطلحات موضوعية: Doughnut, Deep fat frying, Agent based model, Heat and mass transfer, Flipping, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Fatemeh Shokrollahi, Fakhri Shahidi, Mohammad Javad Varidi, Arash Koocheki, Farshad Sohbatzadeh
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 2, Pp 217-229 (2023)
مصطلحات موضوعية: argon plasma, clarity, freeze-thaw stability, solubility, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Habibeh Azizi, Arash Koocheki, Behrouz Ghorani
المصدر: Polymer Testing, Vol 128, Iss , Pp 108231- (2023)
مصطلحات موضوعية: Wheat gluten, Zein, Nanofibers, Electrospinning, Polymers and polymer manufacture, TP1080-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 2, Pp 991-1000 (2023)
مصطلحات موضوعية: active packaging, Malva sylvestris flower gum, mechanical properties, packaging materials, young's modulus, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 12, Pp 4345-4359 (2022)
مصطلحات موضوعية: extrusion, pan bread, particle size, physicochemical properties, soybean hull, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Alireza Abbasi, Arash Koocheki, Elnaz Milani, Mohebbat Mohebbi
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 5, Pp 631-647 (2022)
مصطلحات موضوعية: extrusion, rice flour, breakfast cereal, flaxseed oil cake, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Amir Tavakoli Lahijani, Fakhri Shahidi, Mahmoud Habibian, Arash Koocheki, Behdad Shokrollahi Yancheshmeh
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 8, Pp 2631-2645 (2022)
مصطلحات موضوعية: flour modification, gluten, nonthermal plasma, sunn pest‐damaged wheat, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Arash Koocheki, Mohammad Ali Hesarinejad, M. R. Mozafari
المصدر: Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
مصطلحات موضوعية: Dynamic rheology, Intrinsic viscosity, Hydrocolloid, Salt, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2196-5641
-
10دورية أكاديمية
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 2, Pp 330-342 (2022)
مصطلحات موضوعية: cold plasma, gluten, modification, technological properties, wheat flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource