-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sirisha Nallan Chakravartula, Swathi, Lourenço, Rodrigo Vinicius, Balestra, Federica, Quinta Barbosa Bittante, Ana Mônica, Sobral, Paulo José do Amaral *, Dalla Rosa, Marco
المصدر: In Food Packaging and Shelf Life June 2020 24
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Canali, Giada, Balestra, Federica, Glicerina, VirginiaAff1, Pasini, Federica, Caboni, Maria FiorenzaAff1, Aff2, Romani, SantinaAff1, Aff2
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 57(10):3864-3873
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha, Cevoli, Chiara, Balestra, Federica, Fabbri, Angelo, Rosa, Marco Dalla
المصدر: In Journal of Food Engineering December 2019 263:46-52
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Balestra, Federica, Verardo, VitoAff2, Aff3, Tappi, SilviaAff4, Caboni, Maria FiorenzaAff1, Aff4, Dalla Rosa, MarcoAff1, Aff4, Romani, SantinaAff1, Aff4
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 56(10):4714-4721
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha, Cevoli, Chiara, Balestra, Federica, Fabbri, Angelo, Dalla Rosa, Marco
المصدر: In Journal of Food Engineering January 2019 240:29-37
-
6دورية أكاديمية
المصدر: In Journal of Food Engineering January 2016 169:165-171
-
7دورية أكاديميةPhysico-chemical and metabolomic characterization of KAMUT® Khorasan and durum wheat fermented dough
المؤلفون: Balestra, Federica, Laghi, Luca, Taneyo Saa, Danielle, Gianotti, Andrea, Rocculi, Pietro, Pinnavaia, GianGaetano
المصدر: In Food Chemistry 15 November 2015 187:451-459
-
8دورية أكاديمية
المصدر: In Journal of Food Engineering January 2015 145:45-50
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Tappi, Silvia, Rocculi, Pietro, Ciampa, Alessandra, Romani, Santina, Balestra, Federica, Capozzi, Francesco, Dalla Rosa, Marco
المصدر: European Food Research and Technology: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung A. :1-9
-
10دورية أكاديمية
المصدر: In Journal of Food Engineering November 2013 119(1):173-179