-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: BARROS, Raphael Ferreira de, TORRES, Fernanda Romano, SILVA, Paulo Henrique Fonseca da, STRINGHETA, Paulo Cesar, PEREIRA, João Pablo Fortes, PAULA, Junio Cesar Jacinto de, CUTRIM, Camila Sampaio, CORTEZ, Marco Antonio Sloboda
المصدر: Food Science and Technology. December 2020 40(2)
مصطلحات موضوعية: carotenoids, antioxidant, yogurt, sheep milk, fermentation
وصف الملف: text/html
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Cutrim, Camila Sampaio, Barros, Raphael Ferreira de, Franco, Robson Maia, Cortez, Marco Antonio Sloboda
المصدر: Ciência Animal Brasileira. January 2017 18
مصطلحات موضوعية: β-galactosidase, EHEC, fermented milk, lactic acid bacteria, lactose hydrolysis
وصف الملف: text/html
-
3
المؤلفون: Cutrim, Camila Sampaio, Barros, Raphael Ferreira de, Franco, Robson Maia, Cortez, Marco Antonio Sloboda
المصدر: Ciência Animal Brasileira, Volume: 18, Article number: e39554, Published: 21 AUG 2017
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, leite fermentado, fermented milk, lactose hydrolysis, bactérias ácido láticas, hidrólise da lactose, food and beverages, β-galactosidase, EHEC
وصف الملف: text/html
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0d0b7151e5d60362430f6d75cd816480
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1809-68912017000100602&lng=en&tlng=en